Match: San Antonio Spurs-Detroit Pistons (NBA) | Speltips: San Antonio -8,5 | Odds: 1,90 | Spelstopp: 02:30 | Spelbolag: 10BET

San Antonio Spurs tar emot Detroit Pistons hemma inatt, tredje raka hemmamatchen i följd. Efter en jobbigare period är det hög tid att man plockar en seger.

Vad har hänt med San Antonio? Det är frågan på alla NBA-fansens läppar. Efter förlusten hemma mot Utah Jazz tog man snabbt revansch när man tog en bortaseger tre nätter senare. Efter det har man spelat två raka hemmamatcher, mot Houston Rockets och LA Clippers – det har blivit förlust i samtliga. Man har alltså tre raka förluster på hemmaplan, visst har motståndet varit svårt men för att vara en av mästerskapsfavoriterna på förhand är det inte acceptabelt att spela så som man gör på hemmaplan. Nu måste man helt enkelt bjuda hemmafansen på en seger inatt – inget annat finns på kartan.

Detroit Pistons kommer nu på besök och det är ett möte hemmalaget ska vinna ganska komfortabelt. Även Pistons kommer med två raka förluster i bagaget och formkurvan pekar allt längre ner. Tar vi en titt på inbördesstatistiken kan vi se att San Antonio vunnit de fem senaste mötena lagen emellan, och nu måste mer eller mindre sjätte raka komma. En fjärde raka förlust på hemmaplan ska inte finnas på kartan i en klubb som San Antonio, och jag tror man löser en seger ganska bekvämt.

San Antonio -8,5 spelas till aningen höga 1,90, lycka till vid rygg!