Match: Washington Wizards-Cleveland Cavaliers (NBA) | Speltips: Cleveland -6,5 | Odds: 1,89 | Spelstopp: 01:00 | Spelbolag: 10BET

Cleveland Cavaliers gästar Washington Wizards inatt, och man siktar på att hoppa tillbaka på vinnarspåret igen efter förlusten senast.

Cleveland har sett riktigt starka ut den här säsongen, med sex raka vinster i säsongsinledningen. Dock sprack den sviten senast när man förlorade mot Atlanta Hawks hemma i en mycket underhållande match senast. Trots ett 11-poängsunderläge i halvtid lyckades Cleveland göra match av det hela och det blev mycket dramatiskt på slutet, dock skulle Atlanta dra det längsta strået och tilldela Cleveland deras första förlust för säsongen, resultatet skrevs till 106-110. Här tror jag att LeBron James och grabbarna hoppar tillbaka på vinnarspåret direkt, att haka upp sig efter en förlust finns verkligen inte på kartan.

Washington har inlett säsongen svagt, med fem förluster och två segrar. Tror inte man har mycket att säga till om här, det råder stor klasskillnad mellan lagen och jag skulle bli mycket förvånad om inte Cleveland löste en komfortabel seger. Jag hugger Cleveland -6,5, LeBron och Irving visar vägen! Lycka till vid rygg!