Match: Roma-Milan | (Serie A) | Speltips: BLGM | Odds: 1,60 | Spelstopp: 21:00 | Spelbolag: Coolbet

December rullar fortsatt på bra. Idag har jag funnit spelvärde i Serie A, häng på!

Hemmalaget Roma går som tåget i år, ligger för närvarande på en andraplats i ligan och måste ikväll vinna för att ta ikapp försprånget som serieledarna Juventus har. Laget har ett väldigt fint hemmafacit och man har endast 2 förluster på de senaste 25 hemmamatcherna, av den anledningen känns det som att man tar poäng ikväll. Dessutom gör man väldigt mycket mål och har i snitt gjort lite över 2 mål per match såhär långt.

Även Milan pumpar på bra och har samma antal poäng som Roma vilket gör att det känns som att det kan bli väldigt jämnt. Milan gör något färre mål men man har i sitt nästan gjort 2 mål per match och ser riktigt starka ut just nu. Man lär inte vika ned sig i första taget men samtidigt kommer det bli otroligt tufft..

Båda lagen går ytterst sällan mållösa ur en match och man spelar en hel del BLGM matcher. I ett toppmöte som detta där båda lagen behöver 3 poäng så tror jag det kommer bli mål och framförallt då båda lagen är duktiga offensivt. Lagen har visserligen några tunga skador enligt Flashscore men det ska inte ha någon större betydelse då det finns andra spelare som är riktigt vassa. Jag testar BLGM hos Coolbet till ca 1,60x pengarna, lågt odds men det bör sitta!


Alla nya spelare får även 100% upp till 1000 kr i bonus hos Coolbet