Match: Mogi Mirim – Guarani (Serie C, Brasilien) | Speltips: Under 2,5 mål | Odds: 1,65 | Spelstopp: 00:15 | Spelbolag: Bethard

Nu har jag återingen hittat ett fint underspel i Brasilien, denna gången i Serie C när Mogi Mirim-Guarani ställs mot varandra i en förhoppningsvis jämn batalj. Underspelen i Brasilien/Colombia/Ecuador har klingat riktigt bra på slutet så jag fortsätter på den inslagna vägen och hoppas det går bra även inatt för oss.

Det är två jämna lag som ställs mot varandra inatt där Guarani får ses som favoriter eftersom man leder tabellen med 3 poäng före hemmalaget Mogo Mirim. Guarani har inte förlorat på 13 raka matcher (träningsmatch + förra säsongen inräknat) och har endast släppt in 2 mål på sina 8 matcher som man spelat i årets Serie C. Mogo Mirim är dock inte mycket sämre och det känns som att ett kryss ligger nära till hands inatt. Idag litar jag blint på statistiken eftersom jag inte har följt dessa två lag tidigare, men det ser minst sagt lovande ut. Det är två lag som varken gör eller släpper in speciellt många mål och båda lagen vill nog hemskt gärna plocka poäng.
Nedan har jag lagt fram lite intressant statistik och flera spelförslag på matchen.

Mogo Mirim snitt:
Gjorda mål senaste 20 matcherna
– 0.85 per match
Insläppta mål senaste 20 matcherna – 1,10 per match
Anmärkning – 13/20 matcher har slutat med under 2,5 mål.
8 av de senaste 10 matcherna har slutat med under 2,5 mål.

Guarani snitt:
Gjorda mål senaste 20 matcherna
– 1,45 per match
Insläppta mål senaste 20 matcherna – 0,65
Anmärkning senaste 20 matcherna – 14/20 matcher har slutat med under 2,5 mål, 5/6 senaste matcherna har slutat med under 2,5 mål.

Övrigt – 8/12 matcher mellan lagen har slutat med under 2,5 mål.

Spelförslag:
Singlar:
Under 2,5 mål – 1,65x
X2 – 1,62x