Match: Monaco – Guingamp (Ligue 1) | Speltips: Över 2,5 mål| Odds: 2,05 | Spelstopp: 20:29 | Spelbolag: Bethard

Dagens andra speltips blir på en av premiärmatcherna i franska Ligue 1 ikväll, där ställs storlaget Monaco mot förra säsongens bottengäng Guingamp mot varandra.

Det första jag vill säga är att ni ska ha i åtanke att det är en premiärmatch, det öppnar så gott som alltid för skrällar och man vet riktigt aldrig var man har att vänta när matchen drar igång. Guingamp har faktiskt gjort det rätt bra under försäsongen och har nu mot slutet vunnit bl.a mot Lorient, Rennes och Caen. Det är absolut inga stora fotbollsklubbar men det betyder ändå något, en vinst är en vinst. Jag har noterat att många väljer att spika Monaco ikväll men jag vågar mig inte på det utan istället väljer jag att checka in på målmarknaden. Båda lagens försäsonger har kantats av målrika matcher, framförallt Monacos där man spelat 8 av de senaste 9 matcherna över 2,5 mål.

Det ska även tilläggas att Monaco har en viktig match i Champions League kvalet om en vecka, jag tror dock inte det spelar någon roll här, eller jag hoppas iallafall inte det. Vanligtvis brukar man vila spelare inför Europa matcher men nu är det faktiskt så att det är ett bra tag kvar och man vill nog helst ta en fullpoängare i första matchen.

Det är två målglada lag som kliver ut på banan där båda hemskt gärna vill ta poäng, favoritskapet ligger givetvis hos Monaco men en skräll tror jag inte är helt omöjlig. Nu är det givetvis premiär som sagt vilket i värsta fall kan innebära att det blir tillknäppt men om det går som det ska så tror jag utan tvekan vi får se minst 3 mål i matchen.