Match: Sunderland-Everton (Premier League) | Speltips: Everton| Odds: 2,15 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: LeoVegas

Efter en dags ledigt är jag nu tillbaka mer taggad än någonsin för ännu fler vinster, du hakar väl på?

Hemmalaget Sunderland har som under de flesta andra av säsongerna har fått en riktigt tuff start på ligan. Under förra säsongen klarade man sig kvar med extremt liten marginal, endast två poäng skiljde laget från en nedflyttning. Hur som helst så såg man tydligt under hela säsongen att man inte hade någon vidare kvalité för att kunna undvika bottenstriden och ibland klappade laget ihop fullständigt. Under årets säsong har man spelat totalt 3 matcher och endast lyckats att ta ett poäng, det kom mot Southampton i den senaste omgången. Dessförinnan har man förlorat mot både nykomlingarna Middlesbrough och Manchester City. Under alla tre matcher har man varit laget som pressats hårt och jag tror det kommer vara likadant ikväll mot Everton.

Everton har däremot inlett starkt med 7 poäng på 3 spelade matcher, segrar mot Stoke och West Brom samt oavgjort mot Tottenham. Med andra ord en riktigt stark inledning från lagets sida och jag tror man bara kommer öka både när det gäller mål och hur man spelar. Truppen innehåller jämfört med Sunderland flera spelare med bra kvalité som Lukaku, Barkley, Jagielka, Mirallas och Baines m.fl.

Jag tror detta blir en relativt ensidig historia, Everton siktar på toppen medan Sunderland förmodligen fokuserar på att försöka hålla sig kvar precis som under de förgående säsongerna. Dessutom har Everton inlett väldigt starkt och visat att man blir ett lag att räkna med och man lär gå för ytterligare en vinst. Jag testar Everton till 2,15x pengarna hos LeoVegas som i mina ögon är väldigt spelvärt.