SPELTIPS 13/1 inför Cloud9-Envyus: Ett säkert val av sida! - Speltips.se

SPELTIPS 13/1 inför Cloud9-Envyus: Ett säkert val av sida!

//SPELTIPS 13/1 inför Cloud9-Envyus: Ett säkert val av sida!

SPELTIPS 13/1 inför Cloud9-Envyus: Ett säkert val av sida!

Match: Cloud9-Envyus (Eleague Major Qualifier) | Speltips: Cloud9 vinnare 2 vägs | Odds: 1.50 | Units: 2 / 5 | Spelbolag: Bet365 | Spelstopp 00.45

Bästa laget från nordamerika ställs mot Envyus. Äntligen får vi se ett Cloud9 som är bra och som verkar vara redo för Majorn men först och främst är det viktigaste att man klarar det sista kvalet inför Majorn. Det finns nog många där ute som hurrar för Cloud9 och vill verkligen se dem lyckas, jag är även en av dem och tror att deras tid är här.

Dags för Cloud9 att bevisa det

Cloud9, nordamerikas bästa lag och ett av världens bästa lag. I den här matchen vill jag inte än något att se dem bevisa vilka dem är och vart dem vill ta sig. Senaste Majorn var PGL krakow 2017 och där gick det inte riktigt som man hade förväntat sig. Efter Majorn gjorde man en roster change. Spelarna Shroud och N0thing lämnade laget och man fick in istället två lovande spelare Tarik och RUSH. Efter denna roster change så består laget av Stewie2k, Skadoodle, Autimatic, Tarik och Rush. Den som kan cs förstår nog vilket grymt lag dem äntligen har lyckats skapa och dessutom finns det en väldigt fin potential hos dem.

Cloud9 har gjort bra resultat ifrån sig med tanke på dem är ett nystartat så har dem inte vart allt för bra men man har i alla fall ett godkänt resultat från tidigare turneringar, matcher. Jag tror att Cloud9 som lag har förberett sig något enormt inför detta kval då man tidigare har nämnt att motivering är stor igen.

Oklart vart Envyus står

Envyus ett lag som absolut inte är dåligt men jag kan inte heller jämföra dem med Cloud9 som jag anser vara ett av världens bästa lag. Visst man har spelare som Scream och rpk som verkligen kan visa upp sig stundtals men mer än det ser jag inte hos Envyus. Envyus som senaste spelade sin match 3 december vilket är ett bra tag sedan nu så är det väldigt svårt och se vart dem befinner sig någonstans. Om vi går tillbaka lite i tiden så finns det vissa matcher dem skrällar men samtidigt vissa matcher dem bara ska vinna mot sämre lag.

Till exempel – deras onlinematcher har inte vart något att hurra för. Man förlorade fyra styckna matcher i rad mot lag som man egentligen är bättre än. Senaste lanet var dreamhack open som spelades för en och halv månad sedan och det var ingen större turnering men man åkte ut NaVi i semifinalen. I övrigt så är givetvis Cloud9 även ett bättre lag än Envyus. Envyus lyckades dessutom inte kvala in till den senaste majorn i Krakow och jag tror redan nu att dem kommer få en tuff start då man möter Cloud9 i första matchen.

Speltips: Cloud9 vinnare 2 vägs

Mitt speltips blir att Cloud9 vinner 2 vägs. Här är några anledningar till varför jag tycker det är ett bra spel.

  • Cloud9 ett av världens bästa lag

  • Längesedan Envyus spelade en officiell match

  • Stor individuell skillnad mellan lagen

Högsta odds hittar jag hos Bet365 som ger hela 1.50 på att Cloud9 vinner 2 vägs. Jag väljer att lägga 2 / 5 units.

Rygga till 1.50 hos Unibet
Skrivet av |2018-01-12T14:15:59+00:0012 januari, 2018|E-sport|0 kommentarer
Content & Community Manager här på Speltips.se. Jag är huvudansvarig för betting communityn på Facebook, där ni även kan hitta mig på daglig basis. Jag ansvarar bland annat för samtliga tävlingar och kampanjer, samtidigt upprätthåller jag en daglig kontakt med medlemmarna i communityn och besvarar alla typer av frågor eller funderingar med koppling till betting i sin helhet. Har även mångårig erfarenhet av att skriva djupgående och välanalyserade speltips samt nyhetsartiklar av olika slag.

Lämna gärna en kommentar