SPELTIPS 13/1 inför Deportivo-Valencia: Hörnspel i fokus! - Speltips.se

SPELTIPS 13/1 inför Deportivo-Valencia: Hörnspel i fokus!

///SPELTIPS 13/1 inför Deportivo-Valencia: Hörnspel i fokus!

SPELTIPS 13/1 inför Deportivo-Valencia: Hörnspel i fokus!

Match: Deportivo-Valencia (La Liga) | Speltips: Valencia över 4,5 hörnor | Odds: 1,68 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: UNIBET

Ett snyggt hörnspel dukas fram i kvällens möte mellan Deportivo och Valencia!

Hörnspel i fokus

På kvällsmenyn har vi ett spanskt möte när Deportivo tar emot Valencia hemma på Estadio Riazor. Jag vänder blickarna mot hörnmarknaden där jag hittat mig ett riktigt vasst hörnspel – Valencia över 4,5 hörnor till 1,68 gånger pengarna.

Med två poäng upp till Atletico Madrid är det endast tre poäng som finns på kartan för gästernas del. Det går verkligen inte att blunda för Valencias makalösa säsong, där man onekligen överträffat alla förväntningar på laget inför säsongen. Väljer däremot att undvika 1X2-marknaden då Deportivo på Riazor sällan visar sig vara en enkel uppgift. Valencia har dessutom gått segerlösa i de tre senaste bortamötena mot Deportivo.

Jag kan omöjligt vara den enda som fått upp intresset för denna relativt låga hörnlina. Valencia är ett lag som mer än gärna för spelet; mycket boll på offensiv planhalva och fulla fläktar framåt längst kanterna, inte minst genom firma Soler/Guedes som älskar att utmana. Lägg därtill offensiva ytterbackar som mer ofta än sällan är med i offensiv speluppbyggnad. Förväntar mig ett Valencia som i vanlig ordning för spelet, medan Deportivo faller tillbaka och satsar på omställningar – enligt mig en matchbild som lär resultera i en hel del hörnor för gästernas del.

Spelet sitter i fem raka matcher

Valencia inledde säsongen trögt vad gäller hörnproduktionen, dock har hörnorna trillat in rejält på senare tid. På de två senaste ligamatcherna så har Valencia skrapat fram hela 23 hörnor (!). I de fem senaste ligamatcherna har över 4,5-linan suttit som ett smäck; 9, 14, 6, 10, 12. Mot Deportivo förväntar jag mig ytterligare hörnor på kontot, allt annat hade överraskat mig med tanke på den förväntade matchbilden. I snitt skrapar Valencia 5,89 hörnor/match, vilket är klart högre än linan vi bjuds på.

Deportivo ger bort 5,09 hörnor/match i snitt. Luisinho och Juanfran väntas starta som ytterbackar ikväll, två spelare som lär få det svettigt mot Soler och Guedes på varsin kant. Där har Valencia ett klart övertag. Gästerna har fått upp farten rejält på sistone, dessutom har man andraplatsen i sikte – allt annat än en offensiv forcering från start hade överraskat mig.

En mer rättvis lina till det oddset hade varit 5,5, istället får vi Valencia över 4,5 hörnor till 1,68 gånger pengarna. Känns alldeles för generöst för att inte testa.

Speltips: Valencia över 4,5 hörnor

Jag spelar Valencia över 4,5 hörnor i matchen – en alldeles för bra lina för att inte testa.

  • Valencia har skrapat fram 23 hörnor på de två senaste ligamatcherna

  • Valencia löser hörnspelet i de fem senaste ligamatcherna (9, 14, 6, 10, 12)

  • Valencia snittar 5,89 hörnor/match, Deportivo ger bort 5,06 hörnor/match

  • Valencia spelar ofta längst kanterna via Soler/Guedes som älskar att utmana

  • En förväntad matchbild är att formstarka Valencia tar kommandot direkt från start, vilket givetvis är en klockren förutsättning

Valencia över 4,5 hörnor klickas till 1,68 gånger pengarna – 1U investeras.

Rygga till 1.68 hos Unibet
Skrivet av |2018-01-13T13:34:14+00:0013 januari, 2018|Fotboll, La Liga|0 kommentarer
Elias är vår Content & Community Manager och ni hittar honom dagligen i vår community på Facebook där han är huvudansvarig. Tveka inte på att kontakta honom vid frågor eller funderingar. Elias skriver även speltips och nyheter som ni kan ta del av på hemsidan.

Lämna gärna en kommentar