Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Inter har löst BLGM-spelet i åtta av deras tio senaste matcher.

  • Spelet har suttit i tio av deras tolv senaste inbördes möten.

  • Båda lagen har gjort mål i fyra av Fiorentinas fem senaste hemmamatcher.

  • Inter har en oerhört viktig ligamatch mot Juventus nästa helg. Vi tror därmed att Conte kommer rotera en del i startelvan, vilket ger Fiorentina större chanser till avancemang.

  • Det är vinna eller försvinna under onsdagskvällen. Därmed kommer ett av lagen behöva forcera vid ett eventuellt underläge.

Starka i hemmaborgen

Fiorentina och Inter drabbas samman i Coppa Italias spännande slutspel. Dessa två klubbarna möts i åttondelsfinalen och bara en av dem avancerar vidare redan under onsdagskvällen. Fiorentina har turen att få spela på hemmaplanen Stadio Artemio Franchi, där är nämligen hemmalaget betydligt starkare än på resande fot.

I ligaspelet har Fiorentina tagit 13 av deras 18 poäng i hemmaborgen. Lagets totala skörd på 18 poäng generar i en stabil tolfteplats efter 17 spelade omgångar. Fiorentina besitter en ganska hög lägsta nivå, vilket resulterar i väldigt få antal storförluster mot Viola. Fiorentina tar emot Napoli fyra dagar efter detta cupmötet, men vi tror att hemmalaget gärna vill ge laget de bästa förutsättningarna för att kunna avancera vidare i cupen. Fiorentina har inte haft något problem att hitta nätet i hemmaborgen under den här säsongen. Fiorentina har gjort mål i fyra av deras fem senaste hemmamatcher, när det dessutom vankas cupmöte ligger målspelet nära till hands!

Farlig offensiv

Storklubben Inter är givetvis självklara favoriter till att avancera vidare i Coppa Italia. Men undertecknad väljer att höja ett varningsfinger inför onsdagens batalj, mycket tack vare deras ligamatch mot Juventus nästa helg. Inter har ett tufft spelschema just nu med både tätt matchande och svåra motstånd. Nästa ligamatch mot Juventus är ytterst viktig i kampen om ligaguldet, vi tror därmed att den tillställningen kan påverka Contes uttagning till onsdagen.

Men Inter besitter en fin spelartrupp med både bredd och spets. Spelare som Christian Eriksen, Ivan Perisic och Alexis Sanchez kan mycket väl komma till spel under onsdagskvällen. Inter besitter ligans kanske vassaste offensiv för stunden, därmed är förväntningarna på mål höga trots att det vankas cupmatch. BLGM-spelet har suttit i åtta av deras tio senaste matcher. Med ett vinna eller försvinna läge måste dessutom något av lagen forcera vid ett eventuellt underläge. Båda lagen gör mål känns som ett bra spel med tanke på Fiorentinas fina hemmaform samt Inters målglada offensiv.

Speltips.se ger tipset:

Båda lagen gör mål hos Betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 12/1 kl 14.39

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.