Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Genoa har två vinster, ett kryss och en förlust de fyra senaste. Betydligt bättre facit än vad man noterats för tidigare under säsongen.

  • Juventus har en viktig match mot Inter i ligaspelet att ta hänsyn till.

  • Genoa gick segrande mot Bologna i sin senaste match, fin dagsform.

  • Genoa har förlorat med minst tre mål marginal en gång den här säsongen, ända tillbaka i september mot Napoli.

  • Genoa löser spelet i fyra raka matcher.

Viktiga matcher väntar

Juventus tog sig till final i Coppa Italia förra säsongen, men föll mot Napoli i finalen. Nu har man återigen siktet inställt på guld, men det lär bli ännu tuffare att spela hem turneringen än vad det var förra året. Juventus har gått rätt tungt i ligaspelet sedan säsongsstarten och andra topplag ser riktigt heta ut. Först ställs alltså Juventus i en åttondel mot Genoa, en match man ska gå segrande ur, men där undertecknad finner spelvärde i ett handikappspel i bortalagets favör.

Värt att ha i åtanke är att Juventus spelar två viktiga matcher efter mötet mot Genoa, först ligamatch mot Inter och därefter supercupfinal mot Napoli. Återstår därmed att se hur Juventus ställer upp här mot Genoa, men det hade knappast förvånat om man väljer att vila en del nyckelspelare.

Formkurvan pekar uppåt!

Genoa har haft det tufft under säsongen, det ska vi inte sticka under stolen med. Man rivstartade Serie A med en storvinst mot Crotone, men efter det uteblev trepoängarna. Faktum är att Genoa endast hade noterats för en vinst över tretton omgångar innan man besegrade Spezia strax innan jul. Sedan dess har det däremot vänt för laget, som nu helt plötsligt har tagit poäng mot Lazio och gått segrande med 2-0 mot Bologna. Uddamålsförlust mot Sassuolo enda nederlaget. En resultatrad på 2-1-1 de fyra senaste är alltså ett kvitto på att Genoa börjat bättra sig rejält på sistone, här kan man ställa till med problem mot Juventus.

Trots en svag höst och tabellplacering är det värt att notera att Genoa faktiskt bara förlorat med minst tre måls marginal i en match den här säsongen, ett möte mot Napoli som spelades ända tillbaka i september månad. Det har alltså knappast tillhört vanligheterna!

Speltips.se ger tipset:

genoa +2,0 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 12/1 kl 09.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.