Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • PSG har vunnit fem av deras sex senaste inbördes möten mot Marseille.

  • Nya tränaren Pochettino har redan chans på en titel i sin nya klubb. Vi tror att argentinaren ställer ut ett starkt lag på planen.

  • Marseille har förlorat tre av deras fyra senaste bortamatcher.

  • PSG har en klart bättre spelartrupp än gästerna Marseille.

  • Marseille har endast vunnit en av deras fem senaste ligamatcher.

Titelchans direkt för Pochettino

Trophee Des Champions består endast av en finalmatch där segraren får lyfta pokalen direkt. Matchen spelas mellan vinnaren av den franska högsta divisionen, Ligue 1, och vinnaren av den franska cupen Coupe de France. Den här säsongen är det Paris Saint Germain och Marseille som gör upp i Trophee Des Champions!

PSG fick sig en svag start på den franska ligasäsongen med två raka förluster. Därefter har klubben växlat upp en aning men ledningen var fortfarande inte helt nöjda och valde därmed att sparka tränaren Thomas Tuchel. In kom istället den förre detta Paris-spelaren Mauricio Pochettino som ledde engelska Tottenham för drygt ett år sedan. Argentinaren har endast varit vid rodret i några veckor och håller fortfarande på att bygga upp sin grund med det nya laget. Men några andra klubbar har satt press på PSG den här säsongen och är med och utmanar om ligaguldet, en titel som PSG brukar jogga hem annars. Pochettino är nog rejält sugen på att knipa en titel direkt med sin nya klubb, därmed tror vi på en stark elva under onsdagskvällen. PSG har både en bättre trupp och en starkare form än gästerna Marseille.

Blandat och gett på senaste

Marseille lyckades alltså vinna Coupe De France förra säsongen och får därmed en chans på ytterligare en titel. Men att besegra giganten Paris Saint Germain är ingen lätt uppgift, det vet gästerna Marseille av tidigare erfarenheter. PSG har vunnit fem av deras sex senaste inbördes möten och är klara favoriter till att lyfta pokalen under onsdagen.

Gästerna Marseille inledde ligasäsongen väldigt starkt, men formen har dalat lite under den närmaste tiden. Efter 17 spelade ligamatcher hittas klubben på en sjätteplats i tabellen med 32 inspelade poäng. Noterbart är dock att Marseille spelat två matcher mindre än sina toppkonkurrenter. Gästerna kommer till onsdagens cupfinal med en del svaga resultat bakom sig. Bortalaget har endast vunnit en av deras fem senaste ligamatcher, nu väntar giganten PSG och vi tror att den negativa sviten fortsätter. Det råder inga tvivel om att PSG har det klart bättre laget av dessa två, motivationsfaktorn är dessutom väldigt hög med nya tränaren Pochettino vid rodret!

Speltips.se ger tipset:

PSG vinner hos betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 12/1 kl 15.25

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.