Cleveland Browns återvänder hem efter en förnedrande förlust senast och nu kommer ännu ett tufft lag på besök i form av Seattle Seahawks. Seahawks har börjat den här säsongen imponerande och jag tror dem kommer köra över ett sargat Browns.

Match: Cleveland Browns – Seattle Seahawks (NFL) | Speltips: Seattle Seahawks | Odds: @1.81 | Units: 2/5 | Spelstopp: 19:00

Rygga till 1.81 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

En stor röra

Inför säsongen var det många som höll Cleveland Browns som en seriös utmanare till att vinna Super Bowl men man har absolut inte fått den starten man hade hoppats på under Freddie Kitchens. Laget har inlett den här säsongen med att ha förlorat tre av sina fem matcher. Laget spelade under natten till tisdag senast borta mot San Francisco 49´ers där man blev totalt utspelade ur alla aspekter och förlorade med hela 31-3. Browns lyckades bara få till 180 yards totalt på offensiven vilket inte är bra om man ska utmana om Super Bowl, dessutom gav man över bollen fyra gånger.

Clevelands quarterback Baker Mayfield hade sin sämsta kväll någonsin som proffsspelare då han bara kastade för ynka 100 yards. Nick Chubb gjorde vad han kunde och sprang för 87 yards på 16 carries men tyvärr räckte inte det heller till något speciellt. Deras unga löfte Denzel Ward har varit borta under de tre senaste matcherna på grund av en skada i baksida lår och är listad som oviss till spel till den här matchen. Browns är bara överlag en stor röra där det kanske redan nu borde talas om att ändra om i tränarstaben.

Det här laget är på riktigt

Fem veckor in i säsongen så har Seattle Seahawks ett väldigt gynnsamt utgångsläge då man nu är 4-1 i NFC West. Laget har fortsatt följa sitt traditionella spel i form av en stark defensiv och ett fartfyllt springspel men man har också fått se quarterbacken Russell Wilson steppa upp och blivit en kandidat till MVP.

Nu när laget är helt klara med försvarstrion som kallades för “Legion of Boom” så har man plötsligt börjat se ut som mer än bara en utmanare i slutspelet. Deras försvarslinje har förvandlats helt i och med att man tagit in spelare som Jadeveon Clowney, Ezekiel Ansah och Mychal Kendricks. Det överraskande första runds valet i draften L.J. Collier har bara spelat 18 snaps på två matcher såhär långt men har potentialen att verkligen vara en spelare som gör skillnad när han väl vant sig vid farten i NFL. Om laget bara håller sig fria från skador så råder det inget tvivel om att laget kommer sluta med dubbelsiffrigt i vinstkolumnen när grundserien är färdigspelad, den kvalitén finns och jag tror man kommer vinna det här ganska enkelt.

Speltips: Seattle Seahawks

Jag väljer att spela på att Seattle Seahawks vinner den här matchen. Här är några anledningar till varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Seahawks har bara förlorat en match såhär långt.

  • Cleveland kommer från ett rejält bottennapp när man förlorade mot 49´ers senast med förödmjukande 31-3. Självförtroendet lär inte vara på topp.

  • Seahawks kommer från en seger mot Rams senast efter att man satt ett field goal i slutet på matchen, den energin kommer man ta med sig in i den här matchen.

  • Cleveland är en ett lag i oro och det börjar lukta fiasko om den här säsongen.

  • Senast lagen möttes vann Seahawks med 30-13.

Högst odds hittade jag 12/10 kl 15:00 hos Unibet som ger 1.81. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Rygga till 1.81 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.