X2 hos betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 11/10 kl 12.16

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Uruguay har löst spelet i sju raka landskamper.

  • Uruguay besegrade Chile med 2-1.

  • Ecuador var totalt uddlösa när de åkte på en 1-0 förlust mot Argentina.

  • Spelet har suttit i deras två senaste inbördes möten.

  • Ecuador har två raka förluster i bagaget.

Svag prestation mot Argentina

I Sydamerika har redan kvalet till VM 2022 dragit igång. Med den rådande situationen blir det alltså EM 2021 och sedan VM i Qatar året efter. Det är alltså tio landslag ifrån Sydamerika som gör upp i en spännande kvalgrupp. Gruppspelet spelas över en längre period och det är till slut de fyra bästa som kvalificerar sig vidare till VM. Den som hamnar på den femte placering får chansen till att kvala.

Ecuador inledde detta gruppspelet med en tung förlust mot Messis Argentina. Världsstjärnan hittade nätet redan efter 13 minuter och det blev även matchens enda mål. Slutresultatet skrevs till 1-0 och Ecuador skapade i princip ingenting under hela matchen. Nu väntar alltså den andra gruppspelsmatchen mot Uruguay. Ecuadors prestation mot Argentina skapade väldigt mycket tvivel, därmed väljer vi att använda oss av dubbelchansen till gästernas favör. Gästerna besitter en starkare spelartrupp och kommer dessutom till matchen med en vinst i bagaget.

Topp 4 i sikte

Som vi förklarade tidigare är det alltså fyra lag som kvalificerar sig direkt till VM 2022. Men detta gruppspelet varar under en längre tid och det gäller att prestera under varje landslagsuppehåll. Men på förhand har gästerna Uruguay förväntningarna på sig att klara topp 4. Med Luis Suarez och Cavani i spetsen har gästerna en farlig offensiv som kan skapa problem för samtliga försvar. Den sistnämnda är visserligen inte med just denna gången men Suarez ledde laget till seger på egen hand.

Uruguay ställdes inför ett tufft möte direkt i VM-kvalets första landskamp, nämligen mot Chile. Luis Suarez fick chansen ifrån elva meter i första halvlek, en chans som han tog vara på. Men det blev desto jämnare i andra halvlek när den välkända Alexis Sanchez hittade kvitteringen i 54:e matchminuten. Det dröjde sedan till övertid innan inhopparen Maximiliano Gomez tryckte dit 2-1 målet för sitt Uruguay. Gästerna besitter en spännande trupp med en bra mix av erfarna och unga spelare. Mittfältarna Valverde och Bentancur är två unga spelare som presterar på en väldigt hög nivå redan. Vi tror att Uruguay löser minst en pinne mot Ecuador under tisdagen.

Speltips.se ger tipset:

X2 hos betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 11/10 kl 12.16

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.