Vi blickar T-Mobile Arena för match mellan Vegas Golden Knights och Calgary Flames, två lag som verkligen blandat och gett den här säsongen. Jag väljer dock att backa hemmalaget i den här matchen!

Match: Vegas Golden Knights – Calgary Flames (NHL) | Speltips: Vegas ML | Odds: @1.68 | Units: 2/5 | Spelstopp: 04:00

Rygga till 1.68 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Tillbaka på hemmaplan

Golden Knights är ett lag som gärna ser sig själva tillbaka på det vinnande spåret igen men det kan bli en utmaning. Något som talar för att man vinner den här matchen är att Vegas är ett lag som har lyckats spela väldigt bra på hemmaplan vilket kan vara den avgörande faktorn. En annan sak som lär va till stor nytta för att laget ska kunna vinna är att man har spelat ett ganska bra försvarsspel såhär långt.

På offensiven så är det Reilly Smith som leder lagets interna skytteliga med tre gjorda såhär långt. Mark Stone å andra sidan har lyckats skrapa ihop fyra assist och står nu på sex poäng totalt. Marc-Andre Fleury är målvakten som Golden Knights förlitar sig på det här året, han har i snitt släppt in 2.20 mål per match och har en räddningsprocent på 92.5% vilket är ganska bra.

Att Golden Knights får spela på hemmaplan igen är dock den stora faktorn som gör att jag väljer att ta deras sida här. Förutom att man är på hemmaplan så har man varit bättre offensivt än defensivt vilket faktiskt talar för dem i den här matchen. Detta då Calgary gjort under 1.5 mål på sina fyra senaste där man spelar två dagar i rad.

Haft lite problem med att vinna

Calgary å andra sidan är ett lag som har lyckats spela bra hockey under vissa stunder den här säsongen men det är även ett lag som har problem att vinna ibland. Senaste matchen för Flames slutade med straffläggning mot Dallas Stars, turligt för dem så vann man den men det var en match då dem vann på bortaplan. Nu är det andra matchen på två dagar och då har man haft det väldigt svår med att hitta rytmen i anfallsspelet. Som tidigare nämnt har man alltså gjort under 1.5 mål i de fyra senaste matcherna med de här förutsättningarna.

Den här säsongen har Calgary Flames lyckats luta sig mot Johnny Guadreau när det kommer till målgörandet. Han har lyckats göra två mål såhär långt och skrapat ihop fyra assist utöver det, sex poäng för honom alltså. David Rittich är mannen som vaktar kassen för Calgary och han släpper i snitt in 2.46 mål per match med en räddningsprocent på 92.9%.

Speltips: Vegas ML

Jag väljer att spela Vegas ML i den här matchen. Här är några anledningar till varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Vegas är tillbaka på hemmais där man trivs och brukar spela bra hockey.

  • Vegas har vunnit de fyra senaste matcherna lagen emellan när man varit hemmalag.

  • Vegas inledde starkt men sen kom en dipp med två raka förluster, nu vill man ändra det på hemmaplan inför de egna fansen.

  • Calgary har gjort under 1.5 mål framåt i de fyra senaste matcherna då man spelat två dagar i rad. Bådar inte gott för deras del.

  • Calgary har inte imponerat alls under inledningen och man har torskat mot Colorado och LA Kings samt så spelade man 0-0 mot Dallas innan man turligt vann på straffarna.

Högst odds hittade jag 12/10 kl 09:55 hos Unibet som ger 1.68. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Rygga till 1.68 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.