Jag väljer att spela på under 5 mål i det här mötet. Spelet rättas grönt ifall det blir fyra mål eller färre. Exakt fem mål ger insatsen tillbaka och vid allt över fem rättas spelet rött. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Servette har löst underspelet i 14 av deras 15 senaste matcher.

  • Servettes målvakt Ines Pereira gjorde en kanonmatch i första gruppspelsmatchen mot Juventus.

  • Wolfsburg har löst underspelet i nio av deras tolv senaste matcher. Två av de resterande tre hade gett insatsen tillbaka med vårt spel.

  • Wolfsburg har endast släppt in två mål efter fem spelade ligamatcher.

  • Wolfsburg är givna favoriter och därmed tror vi att Servette kommer inleda matchen med ett väldigt lågt försvarsspel.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Under 5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Wolfsburg är givna favoriter

Vi riktar blickarna mot damfotbollen och den ärofyllda turneringen Champions League. Vi är fortfarande inne i ett väldigt tidigt skede av gruppspelet men det är redan spännande i flera av dem. I grupp A hittar vi tre starka slutspelskandidater i Wolfsburg, Chelsea och Juventus. Det fjärde laget Servette har hamnat i en oerhört tuff grupp och det fick vi se in den första CL-matchen.

Wolfsburg åkte ur i CL-kvartsfinalen förra året mot just engelska Chelsea. Där och då var de grönvita totalt chanslösa, men i säsongens första gruppspelsmatch fick de en liten revansch. Trots att Chelsea var favoriter i det första gruppspelsmötet lyckades Wolfsburg få med sig 3-3 på bortaplan. Hemmalaget går även starkt i damernas Bundesliga. Där har Wolfsburg mäktat med fyra vinster och en oavgjord efter fem spelade ligamatcher. Försvaret har imponerat och endast släppt till två mål efter fem omgångar. Wolfsburg håller en betydligt högre nivå än Servette och vi tror att hemmalaget kommer hålla tätt även under onsdagen. Vårt underspel har suttit i nio av deras tolv senaste matcher, noterbart är dessutom att två av de resterande tre hade blivit insatsen tillbaka med hjälp av vårt spel.

Måste prioritera försvaret

Som vi nämnde tidigare har Servette hamnat i dödens grupp – chanserna till en slutspelsplats är minimala för den schweiziska klubben. Servette spelar till vardags i den schweiziska damligan NLA. Klubben vann ligatiteln förra säsongen och i den nuvarande säsongen hittas de återigen i toppen. Servette har inlett med fyra segrar och en förlust efter fem spelade ligamatcher.

Det råder alltså inga tvivel om att Servette är en av de främsta damklubbarna i Schweiz, men på Champions League-nivå är det betydligt tyngre. I den första gruppspelsmatchen fick Servette sig en rejäl läxa när de ställdes mot italienska Juventus. De sistnämnda hade ett rejält övertag men Servette lyckades hålla nere siffrorna till 0-3, vilket var bra sett till antalet lägen Juventus skapade. Målvakten Ines Pereira gjorde en kanonmatch och förmodligen kommer hon få mycket att göra även under onsdagen. Vi tror att Servette kommer gå in till det här mötet med målsättningen att stänga igen bakåt. Vårt underspel har suttit i 14 av deras 15 senaste matcher!

fotboll, champions league damer
|
units: 1/5 - spelstopp: 18:45
Wolfsburg - Servette
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.