Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • De Graafschap hoppar upp i serieledning vid vinst

  • Dordrecht ligger sist i serien med ynka en vinst på elva matcher

  • De Graafschap har inte levererat några större siffror framåt på ett tag, men här kan siffrorna komma att rinna iväg mot seriens svagaste motstånd

  • De Graafschap har två raka vinster inbördes

  • Dordrecht har släppt in nitton mål i sina fyra senaste drabbningar, ett snitt på 4,75 mål per match

Svagt defensivt facit

Dordrecht har lyckats stanna kvar i holländska andradivisionen ett väldigt bra tag, men nu hade det verkligen inte förvånat om man tvingas flytta ned i systemet. När holländska serierna nollställdes förra säsongen låg Dordrecht näst sist så man hade nästan lite tur där. Ny chans denna säsongen alltså, men det har inte gått speciellt bra nu heller. Dordrecht ligger istället sist efter elva omgångar, med endast en vinst sedan säsongsstarten. Väldigt svagt facit. Här tar man emot andraplacerade De Graafshap och det känns onekligen som att siffrorna kan komma att rinna iväg i bortalagets favör.

Dordrecht har släppt in ruskigt mycket mål på sistone, faktum är att man har nitton mål emot sig i lagets fyra senaste matcher. Ett snitt på 4.75 mål per match alltså. Dessutom är det knappast någon hemlighet att holländsk fotboll alltjämt bjuder på nättrassel i mängder så Dordrecht står inför en tuff uppgift här i att hålla tätt bakåt.

Upp i serieledning!

De Graafschap å andra sidan kämpar på i jakten på en återkomst i Eredivisie och nu ser det väldigt bra ut. Graafschap låg på en andraplats när serien nollställdes tidigare i år och efter elva spelade matcher in i pågående säsong ligger man placerade på samma andraplats, med chans på serieledning vid vinst på fredag. Hade förvånat om man inte tog tre poäng, sannolikt blir det tre komfortabla sådana. De Graafschap är det betydligt bättre laget och kommer med en väldigt fin form. Man har tufft motstånd som jagar strax bakom i tabellen så tre poäng behövs här, man lär komma bra motiverade.

Det går helt enkelt inte att blunda för Dordrechts horribla defensiva facit de senaste veckorna, när man stöter på motstånd av denna kalibern är det som upplagt för att bara bli värre. Att Dordrecht dessutom har två raka förluster mot Graafschap inklusive en match som slutade 5-0, det hjälper inte laget det heller.

Mitt spel blir De Graafschap över 2,5 mål!

Speltips.se ger tipset:

de graafschap över 2,5 mål hos unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 12/11 kl 15.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.