Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Timrå löser spelet i sju av 13 matcher den här säsongen.

  • Timrå har löst spelet i fem av sju hemmamatcher.

  • Väsby har förlorat sju av 13 förstaperioder.

  • Väsby har gjort minst mål och släppt in flest mål i ligan.

  • Det är toppen mot botten, Timrå är flera nivåer bättre än Väsby.

Björklövens största utmanare om SHL-platsen?

Timrå har hittills i år endast förlorat två av de 13 matcher man spelat och hela tio av dessa har man vunnit efter full tid. Man har på de senaste tre matcherna hemma mot Mora och borta mot Karlskoga och Västerås tagit fler poäng än vad Väsby har tagit på hela säsongen och nu ges vi alltså 1.67 på att Timrå ska leda efter period ett här? Jag är också väl medveten om att det är svårt att leda efter en period, men här måste man se till klasskillnaden som är kanske den största tänkbara i hela Hockeyallsvenskan. Timrås offensiv är helt sanslös och nu är också Jonathan Dahlén tillbaka efter ett kort landslagsäventyr.

Sett till spelet då? Jo, men visst löser Timrå det kontinuerligt ändå. Hittills i sju av 13 matcher den här säsongen, bättre facit har man på hemmaplan där man löser det i fem av sju matcher. Man kommer till den här matchen med nio raka segrar och tre spelare topp tio i poängligan. Då tycker jag nog att chanserna att lösa det här spelet ska vara mycket goda, det är trots allt den största utmanaren till Björklöven om SHL-platsen vi pratar om.

Börjar bli långt upp till säker mark

Efter en start där man kontinuerligt trots allt tog sina poäng så har det nu gått sju raka matcher utan att Väsby stått som segrare i Hockeyallsvenskan och tar man en poäng av 21 möjliga, ja då ligger man helt enkelt sist i tabellen, där Väsby för tillfället parkerar. På 13 matcher har man förlorat den första perioden i hela sju av dessa och då förlorade man mirakulöst nog inte period ett i 8-2-förlusten mot Tingsryd.

Här kommer man också få en anstormning mot sig från start och Väsby har haft svårt att stå emot defensivt i många matcher och har släppt in flest mål av alla lag i hela Hockeyallsvenskan. Man har också endast gjort 23 mål framåt på 13 matcher och snittar inte ens två mål per match, vilket kommer göra det svårt att vinna både matcher och perioder. Mycket kretsar kring Raphael Lavoie som varit inblandad i hälften av lagets mål. Stoppar Timrå honom, då ser det tunt ut offensivt för Väsby.

Speltips.se ger tipset:

Timrå vinner första perioden hos Betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 12/11 kl 12:00 

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.