Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i nio utav de tio senaste matcherna lagen emellan!

  • Spelet sitter i fyra av Tottenhams senaste matcher i Premier League.

  • Spelet sitter i två utav de tre senaste hemmamatcherna för Crystal Palace.

  • Det här kommer bli en taktiskt väl genomförd match med få utrymme för något extra. Bevakning av en eventuell ledning kommer vara i stort intresse för bägge lagen.

Urladdning senast

Roy Hodgsons gäng kommer till denna matchen med ett ganska stort frågetecken över sig. Laget har blandat och gett under den senaste perioden och ingen vet riktigt vad man kan förvänta sig av laget. Det man kan plocka fram är att man efter en rad oklara insatser stod för en urladdning senast mot West Bromwhich Albion med hela 5-1. Christian Benteke och Wilfried Zaha stod för vars två mål men noteras bör att Crystal Palace var en man mer från den 34:e matchminuten vilket garanterat spelade en stor roll i hur matchen urarta sig. Dessförinnan stod man för två raka förluster mot Newcastle och Burnley med 2-0 respektive 1-0 så var laget står sig nu är oklart. Fokuset bör ligga i att lägga stor vikt vid det taktiska för att hitta någon form av jämn formkurva för resterande av säsongen för deras del.

Maler på

I Tottenham lägret finns det inte mycket annat än glädje kan man föreställa sig. Serieledning och gruppseger i Europa League säkrades i tisdags när man slog Antwerpen med komfortabla 2-0. Just ordet komfortabelt har varit något vi blivit vana med att förknippa med just Tottenham, säga vad man vill om Mourinho men han har verkligen lyckats starta en segermaskin som just nu bara rullar på. Man är nämligen obesegrad i nio raka matcher i alla tävlingssammanhang och det ser inte ut att vara en trend man planerar att bryta inom den närmsta framtiden. Ett Crystal Palace utan någon som helst kontinuitet i sina prestationer bör inte ställa till med för mycket problem för Tottenham och det lär inte bli en målrik match heller. Under 2.5 mål spelas med glädje i denna match.

Speltips.se ger tipset:

Under 2.5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 12/12 kl 13.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.