Speltips:

Jag väljer att spela på att Florida Panthers vinner den första perioden. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Florida Panthers att vinna första perioden hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 11/12 kl 20.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Panthers har vunnit den första perioden i tre av sina fyra senaste matcher.

  • Panthers har vunnit tre av sina fem senaste hemmamatcher.

  • Islanders har inte vunnit den första perioden på sina tre senaste matcher.

Snöplig förlust

Efter att ha vunnit tre av fyra matcher för att påbörja sina nio raka hemmamatcher så föll Panthers med 2-1 mot Tampa Bay Lightning under natten till onsdag i BB&T Center. Steven Stamkos var tillbaka på isen för gästande Tampa Bay och han presenterade sig direkt i matchen när han smet in pucken bakom en utsträckt Sergey Bobrovsky vilket gav dem ledningen med 1-0 efter 6:42 av den första perioden. I den andra perioden så utökade Alex Killorn Tampa Bay´s ledning till 2-0 när han slog in en retur efter 4:51 spelade. Sergei Bobrovsky storspelade trots förlusten och i vad som var hans tredje raka start så stoppade han 46 skott.

Med 8:53 kvar av den tredje perioden så verkade det som att Panthers inte skulle gå mållösa ur den här matchen när Brett Connolly styrde in pucken bakom Vasilevskiy. Dock blev glädjen kort då domarna efter videogranskning dömde att Connolly´s klubba var över ribban och dömde bort målet. Men Vasilevskiy skulle inte få hålla nollan trots sina 27 räddningar, Evgenii Dadonov slog in en retur med två minuter kvar av den tredje perioden. Målet blev bara en liten tröst i slutändan och slutresultatet blev 2-1.

Urladdning senast

Ross Johnston och Josh Bailey gjorde varsitt mål med bara 1:53 differens i den andra perioden och Semyon Varlamov gjorde 31 räddningar när Islanders slog Tampa Bay med hela 5-1 inför ett slutsålt Amalie Arena. Brock Nelson gjorde två mål i den tredje perioden och Anders Lee gjorde sitt första power play mål för säsongen sent in i den tredje för att fastställa slutresultatet. Islanders är nu 20-7-2 och är den första upplagan av Islanders-lag som har vunnit 20 av sina första 29 matcher av en säsong. Deras 42 poäng är det näst bästa ett lag i Islanders historia presterat, undantaget är 1978-79 års upplaga som tog 43 efter att ha gått 18-4-7. Innan segern senast så hade man lite utav en upp och ner period. Man vann en match och sen förlorade nästa osv. Kan laget hitta tillbaka till en vinnande form nu? Resultatet får vi efter den här matchen men spelet som väljs ut till den här matchen är att Panthers vinner den första perioden.

Speltips.se ger tipset:

Florida Panthers att vinna första perioden hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 11/12 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.