Speltips:

Jag väljer att spela på oavgjort eller Willem II. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

X2 hos unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 11/12 kl 18.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Willem II är det fjärde bästa laget på bortaplan i Eredivisie

  • Willem II är i riktigt bra form, på senaste tiden har man bland annat besegrat Ajax på bortaplan, vunnit över PSV Eindhoven samt noterats för en 4-0 vinst mot Sparta Rotterdam

  • Heerenveen har kryssat fem av sina åtta hemmamatcher i ligan

  • Willem II har vunnit sex av sina åtta senaste matcher

Fördel bortalaget!

Det är i den sjuttonde omgången som det vankas ett intressant möte i Eredivisie. Heereveen och Willem II drabbar samman, två lag som placerar sig precis bredvid varandra i tabellen, där de sistnämnda ligger på fjärdeplatsen och hemmalaget innehar femteplatsen. Mötet kan, eller snarare, kommer bli tajt men det är helt klart fördel Willem II som gäller. Man har visat upp en riktigt fin form under de senaste veckorna och man har dessutom väldigt bra statistik gällande spel på resande fot. Samtidigt placerar sig Heerenveen rätt långt ner i en tabell över hemmamatcher, mest på grund av att man kryssat fem av de åtta matcher man spelat där i ligan. Ännu ett kryss känns helt klart fullt möjligt även här.

Gällande formen har Heerenveen en fullt godkänd sådan. Tre vinster de senaste sex matcherna är bra siffror, inte minst med tanke på att man endast förlorat en av dessa, och att det var mot PSV. Frågan är bara om man lyckas bryta Willems imponerande trend. Ett lag som i senaste omgången slog självaste Ajax på bortaplan. Undertecknad tror att uppgiften kommer bli mycket svår.

Imponerande vinster

Willem II har onekligen imponerat denna säsongen, speciellt under senaste tiden. Efter att ha hamnat på en tiondeplats i fjol ligger man alltså nu på europaplats, närmare bestämt en fjärdeplats, endast två poäng bakom giganterna PSV. Men det mest beundransvärda att hämta ur lagets säsong hittills måste ändå vara vinsten mot regerande mästarna Ajax i senaste omgången, en match man till och med spelade i huvudstaden. Det är sällan vi får se Ajax förlora på hemmagräs, i synnerhet mot inhemskt motstånd. En vinst, två gjorda mål och en hållen nolla blev det för gästerna.

Det är inte bara mot Ajax som man hämtat tre poäng, laget vann dessutom mot PSV Eindhoven för ett par veckor sedan. Sedan dess har man även hunnit vinna med hela 4-0 mot Sparta Rotterdam. Spel på resande fot har man visat att man inte har några problem med, faktum är att Willem II placerar sig på en fjärdeplats i en tabell över bortamatcher i Eredivisie. Imponerande. Trots detta bjuds vi på ett väldigt fint odds på att Willem tar poäng här, undertecknad väljer dock att hålla nere på insatsen en aning på grund av Heerenveens form. Två units investeras!

Speltips.se ger tipset:

x2 hos unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 11/12 kl 18.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.