Speltips:

Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Hoffenheim att vinna någon av halvlekarna hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 12/12 kl 10.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Hoffenheim har vunnit tre raka matcher mot Augsburg.

  • Hoffenheim har inte förlorat mot Augsburg på hemmaplan under lagens elva senaste möten.

  • Hoffenheim vill bryta den negativa trenden och hoppa på den positiva man hade innan.

  • Viktig match för Hoffenheim, som inte vill tappa mark.

  • Augsburg är i bra form men här blir det tuffare.

Ljusare tid

Hoffenheim går tungt för tillfället och har svårt att hitta till den form man hade för några omgångar sedan. När man nu väntar besök av Augsburg så ser hoppet om att vända trenden ljusare ut. Man har en bra historik mot laget och Hoffenheim brukar ha det snäppet enklare mot Augsburg, det också på hemmaplan – där man varit mycket starkt. Tre matcher utan vinst och Hoffenheim har en bra uppgift framför sig att knäcka, ingenting är omöjligt och jag tror att man kan lyckas om man hittar en jämn nivå över 90 minuter. Här behöver man vinna minst en av halvlekarna för att spelet skall sitta och jag tror att hemmaplanen hjälper till detta.

Hoffenheim var utspelat mot Leipzig senast och behöver vakna. Andrej Kramaric är en spelare som måste prestera här för att spelet skall ha en god chans att sitta. Kvalitéerna finns i laget och jag tror att man lyckas ta en efterlängtad trepoängare – åtminstone i en halvlek.

Fin form

Augsburg åker till Hoffenheim med fem raka matcher utan förlust, där fyra av dessa är vinster. Ett gott självförtroende alltså, som kan vara nyckeln till att man bryter den dåliga trend man haft mot kommande motståndare senaste åren. Det skall bli kul att se hur Augsburg står upp med lite kraft i ryggen – då jag ser Hoffenheim som det starkare laget, trots formen. Augsburg saknar det där lilla extra, en forward i världsklass till exempel och har inte riktigt en spelare likt Kramaric i Hoffenheim. Det är väll ganska illa att prata ner en spelare som gjort nästan dubbelt av målen, men Augsburgs skyttekung den här säsongen har gått bättre än Hoffenheims, det skall vi inte ta ifrån dom. Men bredden i lagen är annorlunda!

Åttan mot tolvan i tabellen och det skiljer bara fyra poäng, en vinst för Augsburg här och man är med och slåss på övre halvan. Jag tror dock att hemmalaget drar längsta strået här och lyckas mala ner gästerna.

Speltips.se ger tipset:

Hoffenheim att vinna en av halvlekarna hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 12/12 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.