Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Parma har tagit poäng i fem av sina sex senaste ligamatcher

  • Milan har, trots bekväm serieledning, endast vunnit en match i Serie A med tre måls marginal

  • Parma löser spelet i sju av åtta ligamatcher sedan slutet av september

  • Zlatan Ibrahimovic är fortsatt skadad för hemmalaget

Serieledarna

Milan fortsätter imponera i Serie A och man toppade därtill sin grupp i Europa League efter vinst mot Sparta Prag i sista omgången som spelades i torsdags. Milan har ju verkligen varit ett stort utropstecken under hela 2020, och nu har man siktet inställt på en efterlängtad Scudetto. På söndag väntar hemmamatch mot Parma, en match där Milan borde hämta tre poäng – men frågan är hur komfortabelt? Parma har visat sig vara riktigt svårspelade på senaste tiden och har endast förlorat en match sedan mitten av oktober, även om kryssen varit vanligt förekommande.

Milan vinner dessutom sällan sina matcher med några större marginaler. Under hela säsongen har man endast vunnit en match med minst tre måls marginal, då man besegrade nykomlingarna Spezia. Detta trots att man leder serien, relativt komfortabelt.

Sedan saknas ju även Zlatan Ibrahimovic, som fortsatt är skadad. Tungt avbräck för offensiven.

Svårspelat Parma

Parma har ju inte imponerat något speciellt under hösten men på senaste tiden har man förbättrat sig och börjat spela hem sina poäng. Visst, en hel del kryss, men efter en svag inledning börjar vi se finare och finare tecken från laget som nu faktiskt bara förlorat en av sina sex senaste matcher i italienska högstadivisionen. Fyra kryss, en vinst och en förlust sedan mitten av oktober. Som nämnt tidigare är det alltså ett svårspelat Parma som gästar Milan på söndag, ett Parma som förbättrat sig defensivt och som bör kunna stå upp rätt bra här.

Sedan september månad har Parma spelat tio matcher om vi räknar med cupspel, och den enda gången man fallit med mer än två mål var borta mot Roma. Det råder såklart ingen tvekan om att Milan är det klart bättre laget, men jag tycker man går in som aningen för stora favoriter här och väljer således att klicka ett spel i bortalagets favör – Parma +2,0 mål med pengarna tillbaka ifall Milan skulle vinna med exakt två mål.

Speltips.se ger tipset:

parma +2,0 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 12/12 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.