Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Det har blivit minst tre mål i åtta av Hoffenheims nio senaste matcher.

  • Hoffenheim har släppt in sju mål i deras två senaste ligamatcher.

  • Spelet har rättats grönt i tre av Dortmunds fyra senaste matcher. Vårt spel hade givit insatsen tillbaka i den fjärde.

  • Trots ett formsvagt Dortmund besitter hemmalaget en grym offensiv med bland annat Haaland, Sancho och Reus.

  • Vi tror på ett revanschsuget Dortmund som fått en god vila inför den här bataljen.

Storklubben har problem

Det har inte varit någon succésäsong för storklubben Borussia Dortmund, snarare tvärtom. Klubben har kantats av tränarbyte och underpresterande spelare vilket lett till en svagare poängproduktion än vanligt. Lucien Favre fick lämna klubben och ledningen fick tillfälligt ersätta med Edin Terzic resten av säsongen. Men Terzic har inte lyckats vända skutan och därmed hittas Dortmund långt efter ledande Bayern München.

Trots en trupp med spelare som Haaland, Sancho och Reus har resultaten uteblivit den närmaste tiden. Förväntningarna är betydligt högre än vad Terzics mannar har presterat, en vinst i deras fem senaste matcher talar för sig själv. Men trots svaga prestationer har Dortmund fortfarande bjudit på målrika matcher. Vårt överspel har slutat med minst insatsen tillbaka vid oavgjort i deras fem senaste matcher, spelet har rättats grönt i tre av dessa. Med Dortmunds sylvassa offensiv tror vi på ytterligare en målrik historia, dessutom har hemmalagets försvar läckt rejält bakåt på sistone.

Sju insläppta på två matcher

Det är aldrig lätt att ta sig an de tyska storklubbarna, men Hoffenheim har faktiskt ett ypperligt läge inför matchen med Borussia Dortmund. De ställs nämligen mot en storklubb som vacklat rejält på sistone vilket ökar Hoffenheims chanser till poäng. Men vi tror fortfarande att gästerna kommer få det hett om öronen när Haaland och gänget står för motståndet.

Hoffenheim hittas i skrivande stund på en tolfteplats i tabellen med 22 inspelade poäng. I nuläget har klubben ett okej avstånd ner till Arminia Bielefeld som innehar kvalplatsen nedåt. Gästerna kommer till lördagen med två tunga förluster i bagaget, sju insläppta mål på två ligamatcher är inget vidare facit. Vårt Asian-spel har givit minst insatsen tillbaka i sex av deras sju senaste matcher. Om matchen slutar med noll, ett eller två mål rättas spelet rött. Men vid exakt tre mål får vi insatsen tillbaka, sedan rättas alltså spelet grönt från från fyra mål och uppåt.

Speltips.se ger tipset:

Över 3 mål Asian hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 11/2 kl 15.09

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.