Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Suarez leder hela skytteligan med hans 16 fullträffar den här säsongen. På andraplats hittas Lionel Messi med 13 mål.

  • Suarez har mäktat med hela sju mål i deras fyra senaste ligamatcher.

  • Granada har släppt in minst två mål i tre av deras fyra senaste ligamatcher.

  • Atletico går som tåget den här säsongen. Laget har vunnit hela 16 av deras 20 ligamatcher.

  • Suarez tog Atleticos senaste straff och satte bollen i nät från elva meter. Anfallaren kommer förmodligen ta hand om nästa straff också.

Acklimatiserat sig i La Liga

Klubben Granada kom upp som nykomling till La Liga förra säsongen och oj vilken succé det blev. Nykomlingen visade sig vara totalt orädda för storklubbarna och bjöd på massvis med fina resultat. En stor överraskning och upprymdhet att en nykomling kunde ta för sig så pass mycket direkt, den fina säsongen slutade med en grym sjundeplats i tabellen. Placeringen gav laget en chans i Europa League, även den chansen tog Granada som avancera vidare i turneringens slutspel.

Granada tar faktiskt emot Napoli i sextondelsfinalen av Europa League nästa vecka. Men först ska de försöka bräcka tabellettan Atletico Madrid i ligaspelet. Granada har släppt in en hel del mål under 2021 och det blir inte lättare när de ställs mot ligans formstarkaste lag. Granada har släppt in minst två mål i tre av deras fyra senaste ligamatcher. Vi testar en högoddsare när vi väljer en målskytt inför lördagen!

Stekhet anfallare

Gästerna Atletico Madrid har haft en kanonsäsong i La Liga hittills. Efter 20 spelade ligamatcher hittas Diego Simeones mannar längst upp i tabellen med hela 51 inspelade poäng. Samtidigt har storklubbarna Barcelona och Real Madrid presterat på en betydligt lägre nivå än vanligt den här säsongen, vilket har skapat ett stort glapp mellan dessa två och serieledarna Atletico.

Just nu hittas Atletico fem poäng framför tabelltvåan Real Madrid, Atletico har dessutom spelat två(!) färre matcher än stadskonkurrenten Real. Barcelona grämer nog sig en aning när det kommer till anfallaren Luis Suarez. Barcelona gjorde sig av med uruguayaren på ett mycket okänsligt sätt, något som givit Suarez en rejäl revanschlust att bevisa vilket misstag de gjorde. Sedan flytten till Atletico har Suarez verkligen visat vilka kvaliteter han fortfarande besitter. Han har mäktat med hela 16 fullträffar i ligaspelet och hittas längst upp i skytteligan. Kompisen och f.d. lagkamraten Lionel Messi hittas på en andraplats med 13 mål i ligaspelet. Med sju mål i hans fyra senaste ligamatcher blir lördagens spel ett givet val för undertecknad. Vi testar målskytten och synar med en unit!

Speltips.se ger tipset:

Luis Suarez gör mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 12/2 kl 12.29

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.