Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Leicester har inte förlorat på tre raka matcher.

  • Liverpool har ingen vidare jämn form och kan mycket väl få det tufft mot Leicester.

  • Spelet sitter i fyra av Liverpools fem senaste matcher.

  • Liverpool har problem i defensiven, kan få det tufft mot Maddison, Vardy och grabbarna i Leicester.

  • Båda lagen krigar om topplatser i Premier League och lär gå för alla tre poäng.

Toppmöte

Leicester ligger före Liverpool i tabellen men har ingen vidare stor press på sig i det här mötet. Liverpool ligger en placering bakom och har inte alls gått som tänkt senaste tiden. Det här skall vända annars är det ett totalt fiasko från Klopps gäng. Leicester går in i toppmötet utan press och det är ingen kris om man förlorar detta mötet. Det tror jag kan gynna hemmalaget, som kan prestera utan att ha någon press på sina axlar mot ett stjärnstarkt Liverpool. Man har dessutom en fin form och noteras för tre raka utan förlust. Det är något man kan bygga på och skulle man vinna här så har man goda möjligheter att hålla kvar vid en topp 4-placering den här säsongen.

Är Leicester på riktigt även i år? Eller faller man i slutet av säsongen? Det här är en värdemätare som man tar sig an helt utan press. Båda lagen gör mål är ett fint spel inför den här matchen.

Tuff bortamatch

Jurgen Klopp har tankarna på annat håll och vi beklagar verkligen. Ser vi till fotbollen så är det en tråkig period även där, då det blir mer och mer press på Liverpools axlar. Leicester borta under lördagen är ingen lätt uppgift men det är en uppgift som man mer eller mindre måste vinna för att ta in poäng på laget som ligger ovan. Liverpool har ständiga problem i det defensiva och senast var det Alissons tur att stå för en riktigt svag insats. Det är ingen lysande period och jag tror att man kan få rejält med motbud mot Leicester.

Den här matchen sitter vi bra på med spelet Båda lagen gör mål. Liverpool kommer gå all in här, men jag tror att den uteblivna pressen på Leicester axlar kan leda till en jämn och sevärd match. Lagen har inga avbräck som är värda att nämna för att det skulle påverka spelet, det här är två lag med elvor som kommer se ut som i de senaste matcherna.

Speltips.se ger tipset:

Båda lagen gör mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 12/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.