SPELTIPS 13/3 inför Philadelphia Flyers – Vegas Golden Knights: Vi har en favorit

Nattens NHL innehåller många fina matcher – vi riktar blickarna mot mötet mellan Philadelphia Flyers och succélaget Vegas Golden Knights.

Match: Philadelphia Flyers – Vegas Golden Knights (NHL) | Speltips: Vegas Golden Knights ML | Odds: @1.87 | Units: 2/5 | Spelbolag: Unibet | Spelstopp: 00:00

Formsvagt Philadelphia

Philadelphia har det väldigt tungt för tillfället och man har förlorat sina fem av senaste sex matcher. Men senast hittade man tillbaka på vinnarspåret när man avfärdade suveräna Winnipeg Jets på hemmaplan med 2-1. Under natten till tisdag tar man emot årets succélag, Vegas Golden Knights, som för tillfället ligger fyra i den totala tabellen, med 93 inspelade poäng efter 68 matcher.

De senaste matcherna har Philadelphia haft ofantligt svårt att göra mål och på sina sex senaste matcher har man bara lyckats mäkta med 14 mål, vilket är ett snitt på 2,33 mål/match. Det om något förklarar varför man haft svårt att vinna matcher. Spelare som Giroux, Voracek, Konecny med flera har inte klivit fram på samma sätt som förut – så det krävs en uppryckning bland ”stjärnorna” om Philadelphia ska lyfta igen.

Jag hittar fint värde på Vegas, som har två raka segrar, även om man har dippat lite på slutet. Tidigare under säsongen vann man i princip varje match – och förr eller senare fattade vi nog allihop att det inte skulla hålla hela säsongen. De senaste sex matcherna har man trots allt tre segrar, varav två raka och det om något är ett styrkebesked inför nattens match.

Vegas fantastiska offensiv

Vegas har en fantastisk offensiv och jag tror att man kan straffa Philadelphia rejält i kontringarna. Den här säsongen snittar Vegas sjuka 3,3 mål/match framåt, med den noteringen är man näst bäst i NHL efter Stanley Cup-favoriterna Tampa Bay Lightings. På samma gång har man en väldigt bra defensiv och man är ett av lagen som släpper till minst mål bakåt, den här säsongen har man släppt in 183 mål, vilket är ett snitt på 2,69 mål/match.

I årets tidigare möte lagen emellan var det Vegas som hade spelövertaget, men Philadelphia var desto effektivare på sina chanser, man gjorde mål på 22,22 % av skotten, medan Vegas med 29 skott, bara gjorde ett mål. I kvällens möte tror jag det blir tvärtom, där Philadelphia, som haft svårt att göra mål på slutet, lär få det tufft. Vegas Golden Knights är heta för tillfället och jag tror att man plockar en ny seger under natten till tisdag. Vegas inklusive förlängning och straffar spelas till fina 1.87 gånger degen.

Speltips: Vegas Golden Knights inklusive förlängning och straffar

Nattens NHL tips blir att Vegas plockar en seger. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Philadelphia har haft det tufft på slutet och bara vunnit en av sina sex senaste matcher

  • Vegas har två raka vinster och har vunnit hälften av sina sex senaste matcher

  • Philadelphia har haft ofantligt svårt att göra mål och har bara gjort 14 mål på sina sex senaste matcher

  • Vegas har en fantastisk offensiv och har gjort näst flest mål i NHL den här säsongen

  • Vegas är revanschsugna sedan förlusten mot Philadelphia senast

Högst odds hittar jag hos Unibet som ger hela 1.87 för Vegas att vinna. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Rygga till 1.87 hos Bethard

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Skrivet av |2018-03-12T11:36:35+00:0012 mars, 2018|Ishockey, NHL|0 kommentarer
Social Media & Content Manager här på Speltips.se. Följer nästintill all sport dagligen men i synnerhet Ishockey, fotboll och innebandy. Spelar mycket på NHL, SHL, Svensk innebandy samt Europeisk toppfotboll.

Lämna gärna en kommentar

Vi använder cookies för ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan läsa vår cookie-policy här. Ok