Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål i den här matchen. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Aston Villa har löst BLGM-spelet i deras sex senaste ligamatcher.

  • Asto Villa har gjort mål mot topplag som Man United och Man City under den närmaste tiden.

  • Everton kommer till torsdagen med två segrar i deras tre senaste ligamatcher.

  • Dessa två lagen möttes för två veckor sedan, då skrevs slutresultatet till 1-2.

  • Everton har fortfarande en liten chans att nå Europa-spelet, men då måste de blåklädda satsa för en trepoängare under torsdagen.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Båda lagen gör mål hos betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Avslappnat hemmalag

Under torsdagen bjuds vi på ännu en ny omgång av Premier League. Undertecknad riktar blickarna mot Birmingham när Aston Villa välkomnar Everton till Villa Park. Ligaspelet börjar närma sig sitt slut och för dessa två lagen är det fyra omgångar kvar att spela. Hemmalaget Aston Villa kan inte alls vara nöjda med deras andra halva av säsongens ligaspel. Dean Smith och hans mannar var strålande i början av säsongen och var ett rejält utropstecken jämfört med förra säsongen.

Men den fina ligaform som visade upp i början av säsongen har blåst bort med tiden. Aston Villa har visserligen stjälpts av lagkaptenen Jack Grealish frånvaro. Engelsmannen är extrem värdefull  för Villas offensiv och saknaden har varit stor. Det ryktas om att Grealish eventuellt är tillbaka till torsdagens batalj, men isåfall kommer han med största sannolikhet inleda på bänken. Klubben har säkrat PL-kontraktet utan någon svettig avslutning likt förra säsongen – nu hittas de istället på en trygg placering i mittenskiktet. Aston Villa kan därmed spela de kvarstående omgångarna utan någon press över huvudtaget. Villa har gjort mål i sex raka ligamatcher.

Trepoängaren i sikte

Everton fick sig en bra start i säsongens Premier League och många var hoppfulla om att detta skulle bli ett året då Everton tog sig tillbaka till toppen. Everton gjorde ett starkt transferfönster och värvade in flera starka namn i form av James Rodriguez, Allan och Doucoure. Förväntningarna blev stora, kanske lite för stora. Everton har inte lyckats leva upp till den hajpen som var i början av säsongen.

Gästerna har fortfarande gjort ett godkänt ligaspel och hittas i skrivande stund på en åttondeplats i tabellen. Det finns fortfarande en chans för klubben att nå femteplatsen vilket skulle betyda en plats i Europa League nästa säsong. Det är däremot många klubbar som gör upp om den platsen och just nu ligger Liverpool och West Ham i framkant. Everton måste satsa framåt för att försöka knipa en viktig trepoängare, därmed väljer vi att syna ett målspel inför torsdagen. Everton har gjort mål i fyra raka ligamatcher och kommer till torsdagen med en vinst mot West Ham i bagaget.

fotboll, Premier League
|
units: 2/5 - spelstopp: 19:00
Aston Villa - Everton
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.