Axel Olsson|12 maj, 2024, 09:44

Jag väljer att spela på Liverpool vinner i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Det är ett väldigt besviket Aston Villa efter förra veckans uttåg i Conference League-semifinalen.

  • Aston Villa står på tre raka förluster. Väldigt svaga insatser mot Olympiakos.

  • Liverpool studsade tillbaka med en 4-2 seger mot Tottenham.

  • Liverpool vill avsluta starkt i deras två sista matcher med Klopp vid rodret.

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Tung vecka bakom sig

Aston Villa har en riktigt tung vecka bakom sig. De var storfavoriter till att kamma hem hela Conference League, därmed var det en rejäl besvikelse när de föll i semifinalen mot grekiska Olympiakos. Sett över två möten ska Aston Villa vara det bättre laget, men de stod får två direkt svaga insatser. Klart att det svider rejält, dock ska Aston Villa inte glömma att de är påväg mot en strålande placering i ligaspelet.

De har ett stadigt grepp om fjärdeplatsen, vilket innebär Champions League-spel nästa säsong. Det är isåfall en otroligt bedrift av Emerys gäng, dock är det inte helt avgjort än. Det räcker med en medioker avslutning för att ro det i hamn, då femman Tottenham befinner sig fyra poäng bakom och har dessutom kvar en match mot Manchester City. Kan Aston Villa studsa tillbaka efter en mardrömsvecka och ett tufft matchande? Laget har tyvärr inte de bästa förutsättningarna inför hemmamatchen mot Liverpool.

Klopps avslutning

Liverpool har stått för en svag avslutning på ligasäsongen och därmed tappat mark i den absoluta toppen. De är redan ute ur guldstriden där Arsenal och manchester City gör upp om titeln. Hur det än slutar i de två sista omgångarna, är Liverpools tredjeplats säkrad. Nu handlar det endast om att försöka få ett snyggt avslut på Klopps två sista matcher, då tränaren lämnar klubben i sommar. Efter en sämre tid, studsade Liverpool tillbaka med en klar 4-2 seger mot Tottenham förra helgen.

En match där laget presterade på den höga nivån som man vet att Liverpool kan nå. Salah lekte med Emerson ute på högerkanten och var högst delaktig med ett mål och en assist, likaså Harvey Elliott. Senast dessa två lagen möttes var Liverpool klart bättre och vann mötet på Anfield med hela 3-0. Aston Villa är ett väldigt bra lag, men om Liverpool kommer upp i den förväntade nivån är gästerna forfarande självklara favoriter. Med den fina insatsen i ryggen väljer vi att syna gästernas sida inför detta toppmötet. Trots att de inte har någon placering att spela för, kommer Klopp göra allt han kan för att avsluta sin Liverpool-karriär med tre raka segrar.

fotboll, premier league
|
units: 2/5 - spelstopp: 21:00
Aston Villa - Liverpool
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.