SPELTIPS 13/6 inför Sao Paulo – Vitoria: Raka spelet spelas

Utbudet är svagt men vi har hittat ett spel som inger fint värde. Den raka segern för Sao Paulo mot Vitoria i brasilianska serie A måste spelas, med tanke på förutsättningarna.

Match: Sao Paulo – Vitoria (Brasilianska Serie A) | Speltips: Sao Paulo vinner | Odds: @1.45 | Units: 4/5 | Spelbolag: Unibet | Spelstopp: 02:30

Sao Paulo övertygar

Det brasilianska Sao Paulo övertygar stort för tillfället och ligger efter 11 spelade omgångar på en tredjeplats i tabellen. Man visar god form för tillfället och med fyra segrar och en oavgjord och en förlust på sina sex senaste matcher är man ett av de hetaste lagen i ligan för tillfället. Under natten till onsdag väntar nytt möte, denna gången tar man emot Vitoria, som har det betydligt tuffare för tillfället.

Främst är det Sao Paulos offensiv som imponerat och med ett genomsnitt på 1.40 gjorda mål/match på sju hemmamatcher är man ett av de mest offensiva lagen. Framåt finns skickliga spelare i form av Diego Souza, Nene och Everton. Man har dessutom en helt sinnessjuk hemmaform för tillfället, man har inte torskat någon av sina 12 senaste hemmamatcher. En svit som man vill fortsätta.

Vitoria har det fortsatt tufft

Vitoria har det något tuffare, man ligger på en 15:e plats i Brasileirao A och är helt ur form. Med endast en seger på sina sex senaste matcher är man ett av ligans formsvagaste lag för tillfället. Främst är det defensiven som strulat och med 1,82 insläppta mål/match är man ett av de sämsta defensiva lagen.

Utefter de rådande förutsättningarna hittas fint värde i den raka hemmsegern, ett hemmastarkt Sao Paulo ska och bör krossa Vitoria, som är allt annat än i form. Dessutom lyfts faktorn av det mentala spelet fram starkt, för faktum är att Sao Paulo vunnit de senaste fem av sex matcherna lagen emellan.

Den raka ettan spelas till 1.45 i odds och hela 4 units investeras. Det här bör Sao Paulo, på hemmaplan, ta iaf sex av sju dagar i veckan. Nu kör vi!

Speltips: Sao Paulo vinner

Mitt speltips blir således den raka ettan till 1,45. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Sao Paulo ligger trea i ligan och är i god form för tillfället

  • Vitoria har bara en vinst på sina sex senaste matcher

  • Sao Paulo har en mäktig hemmasvit på hemmaplan och har inte förlorat på 12 matcher.

  • Vitoria har haft stora problem i defensiven och med ett snitt på 1,82 insläppta mål/match är man ett av ligans sämsta lag.

  • Sao Paulo har vunnit de senaste fem av sex inbördesmötena.

Högst odds hittar jag hos Unibet som ger hela 1.45 för det raka spelet, ett odds vilket måste utnyttjas. Min investering i detta spel blir 4/5 units!

Rygga till 1.45 hos Unibet

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Skrivet av |2018-06-12T14:24:28+00:0011 juni, 2018|Campeonato Brasileiro, Fotboll|0 kommentarer
18-årig idrottsfanatiker med störst intresse för basket men även ishockey. Jag har spelat hockey i många år och har därför bra koll på många olika ligor runt om i världen. Men mitt största fokus ligger i världens bästa basketliga, NBA. Håll koll på hemsidan för att ta del utav mina tips!

Lämna gärna en kommentar

Vi använder cookies för ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan läsa vår cookie-policy här. Ok