Daniel Jacobsson|11 juni, 2024, 11:21

Jag väljer att spela på bortalaget i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • USA var skrämmande svaga mot Colombia senast.

  • Brasilien har öst in mål på senaste tiden.

  • Brassarna är som vanligt en förhandsfavorit inför Copa America, här är genrepet!

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditinsatsen.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Uruselt genrep

USA har inte fått den uppladdningen man hade räknat med. Colombia skulle bli en motiverande uppgift under samlingen men istället blev det en urusel prestation och ett lika uruselt resultat att ta med sig in i samlingen. Snart kommer Copa America vid dörren och då krävs det att man är påkopplade och att man har hittat rätt. Därför ställer jag mig väldigt frågande till att man skall utmana Brasilien bara dagar innan mästerskapet. Det här kommer bli minst lika tufft som den uppgiften man ställdes mot inför Colombia. USA har ett gäng spelare att hålla koll på, Antonee Robinson, Tyler Adams, Weston McKennie, Yunus Musah, Gio Reyna, Christian Pulisic och Tim Weah bland andra.

Mot Brasilien blir man dock aningen för tunna. Amerikanerna väntar ett mästerskap på hemmaplan och fotbollen har därför chans att växa ytterligare i USA. Det har gått framåt rejält sedan David Beckham plockade dit Lionel Messi, men nu har man chans att bredda ut det intresset ytterligare. Några framgångar fotbollsmässigt blir det dock inte och man får jobba hårt om man inte har bättre nivåer i sig än mot Colombia senast.

Guldfavoriten

Att Neymar håller sig undan med en skada är såklart tråkigt, men Brasilien har både unga lovande talanger uttagna och spelare som vi alla har koll på sedan tidigare. Jag är väldigt spänd på att se underbarnet Endrick i Copa America och se vad han kan utföra på den här nivån. Därmed hoppas jag att den kommande Real Madrid-stjärnan får mycket speltid och att han tar chansen när den kommer. Det här är ett brasilianskt lag som kommer med många formstarka spelare från den klubblagssäsong som nyligen avslutats. Senast slog man Mexiko med 3-2 på resande fot och blandade rejält i startelvan, den här gången lär man ställa upp med en startelva som mer liknar den premiärelvan man skall ha i Copa America.

Då tror jag att spelare som Vinicius Jr, Endrick, Lucas Paqueta, Rodrygo och Marquinhos bland andra får chansen från start. Förberedelserna är viktiga och för att kunna slå Argentina den här gången krävs det att man kommer in i mästerskapet med en bra känsla. USA bjuder ofta på öppna matchbilder och lär inte ha ändrat speciellt mycket sedan förlusten mot Colombia senast. Brasilien kan straffa amerikanerna rejält och trots att det bör vara ett större fokus på defensiven här är det inte omöjligt att Brasilien vinner med ett gäng bollar. Brasilien vinner & över 1,5 mål spelas.

fotboll, landskamp
|
units: 4/5 - spelstopp: 01:00
USA - Brasilien
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.