Den första omgången av Premier League är avslutad. Under måndagen riktas fokus mot Allsvenskan återigen, där jag finner fint värde på ’’Giffarna’’ när man gästar nedflyttningshotade Trelleborg.

Match: Trelleborg FF-GIF Sundsvall (Allsvenskan) | Speltips: GIF Sundsvall | Odds: @2.25 | Units: 3/5 | Spelbolag: Unibet | Spelstopp: 19:00

Välkommen förstärkning tillbaka för TFF

På måndagen kommer GIF Sundsvall på besök till Vångavallen i Trelleborg när det vankas omgång sjutton av Allsvenskan. Trelleborg, som har det oerhört tufft för tillfället, placerar sig på en nedflyttningsplats för tillfället. Faktum är att man faktiskt inte vunnit sedan den 24:e maj när bottenkollegan Brommapojkarna var på besök. Det är inget snack om att laget saknar självförtroende för tillfället.

Till matchen mot Sundsvall får laget en välkommen förstärkning. Salif-Camara Jönsson är tillbaka efter sin skada. Salif Camara Jönsson kom två i skytteligan i superettan förra säsongen men har hittills inte spelat en enda match i allsvenskan. Det är en målskytt av rang, och om han kommer till start kommer han vara ett sylvasst vapen direkt.

Frågan är om anfallarens intåg kommer att hjälpa Trelleborg? Jag är tveksam till 34-åringens matchform och status.

En match man måste vinna

Sundsvall var tippat i botten av många experter inför säsongen, och har verkligen övertygat den här säsongen. Mycket tack vare de spanska nyförvärven David Batanero och Juanjo Ciércoles. Samt Romain Gall, som nu lämnat för storklubben Malmö FF.

Däremot har man haft det något tyngre efter uppehållet och laget har dippat i prestationerna. Facit efter uppehållet stavas två segrar, två förluster och två kryss. Nu senast såg det desto bättre ut återigen, när man kryssade mot topplaget Norrköping.

Till måndagens match hittar jag mycket fint värde i den raka tvåan. Ska Sundsvall vara med och fightas om topplaceringarna måste man vinna dessa typer av matcher. Till matchen sa

Mycket fint värde hittas i den raka tvåan. Ska Sundsvall vara med och fightas om topplaceringarna måste man vinna mot lag som Trelleborg. Till matchen mot Trelleborg saknas försvararen Pol Moreno, som är avstängd efter sitt röda kort mot Norrköping. Dessutom är Chidi Omeje fortsatt borta med sin skada. I matchen mot Norrköping förra helgen var både David Batanero och Juanjo Ciércoles avstängda och missade matchen. Nu är den spanska superduon redo för spel igen – och det är ännu en anledning till varför den raka bortasegern måste synas här.

Speltips: GIF Sundsvall vinner matchen

  • Sundsvall är revanschsugna efter två raka kryss.

  • Trelleborg saknar form och har inte vunnit sedan den 24 maj.

  • Sundsvall vann säsongens första möte lagen emellan.

  • I Trelleborgs senaste fem matcher har man bara tagit en poäng – den poängen kom i det oavgjorda mötet mot Dalkurd.

  • Spanska nyckelspelarna David Batanero och Juanjo Ciércoles är tillbaka för Sundsvall.

Högst odds hittar jag hos Unibet som ger @2.25 för spelet – vilket i mina ögon är ungefär 25 punkter för högt. Min investering i detta spel blir således 3 units!

Rygga till 2.25 hos Unibet

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.