Fredagsmatch i Bundesliga. Vi beger oss till Düsseldorf, där stadens lag gästas av Wolfsburg. Förhandstipset säger att detta blir en öppen match, men jag tror fullt ut på bortalaget här. Överspelet klickas – och jag tror Wolfsburg mäktar med två mål!

Match: Düsseldorf – Wolfsburg (Bundesliga) | Speltips: Wolfsburg över 1.5 mål | Odds: @1.90 | Units: 1/5 | Spelstopp: 20:30

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Trögstartat

Fortuna Düsseldorf har startat den tyska ligasäsongen med en vinst och två förluster. Vinsten kom i premiären mot Werder Bremen, för att efter det ha två raka förluster mot Frankfurt och Leverkusen. Det är visserligen inga enkla motstånd att starta säsongen emot, för ett lag som Düsseldorf. Men det är en trög start för laget, som räknas hamna i bottenskiktet den här säsongen. I fjol slutade Düsseldorf på en tionde plats, då var man också nykomlingar i Bundesliga vilket betyder att man stod för en mycket godkänd säsong. Klubben har inga större förväntningar på sig den här säsongen, men förväntas vilja uppnå samma positiva resultat även under pågående säsong.

Klubben har inte den bästa ekonomin i ligan och det har därför varit tufft att få in några särskilda förstärkningar till den här säsongen. Man har under sommaren transferfönster tagit in hela 11 spelare, där sju av dessa är inlånade. Lewis Baker från Chelsea är ett namn av dessa som kanske sticker ut mest av alla, en talangfull mittfältare som säkert skulle kunna bidra med mycket om speltiden ges. Lewis Baker och Düsseldorf hoppas kunna ta tillbaka segerraden under fredagen. Hemmaplan är alltid hemmaplan och där är Düsseldorf snäppet starkare än borta. Wolfsburg kommer att få kriga för att lösa poängen här!

Återvänder

Bundesliga är tillbaka – efter en veckas landslagsuppehåll. Wolfsburg är laget det handlar om under fredagen. Ett Wolfsburg som startat säsongen okej, med två vinster och en oavgjord match. Nu reser man mot bortaplanen i Düsseldorf. Ett möte man haft det lätt för senaste matcherna och som man skall ha goda chanser att besegra även den här gången. En mycket lovande inledning på säsongen bäddar för fjärde raka utan förlust, Wolfsburg är favoriter mot Düsseldorf. Det är visserligen en tuff bortamatch, men man har en betydligt vassare trupp och förväntas befinna sig över Düsseldorf i säsongens slutände.

Under sommaren har Wolfsburg förstärkt laget på ett spännande sätt. En ny högerback i Kevin Mbabu, som verkligen sticker ut och förväntas bli en ny klassback i europeisk fotboll. 24 åringen kommer från Young Boys inför den här säsongen och har redan tagit en bra plats i truppen och förväntas öka sin speltid med tiden. Utöver Mbabu så har Wolfsburg lånat in Manchester City talangen Lukas Nmecha, som kryddar till anfallsuppsättningen med Weghorst, Mehmedi och Ginczek.

Wolfsburg vann senast lagen möttes och har löst spelet i två raka bortamatcher mot Düsseldorf. Bra chans att utöka statistiken här!

Speltips: Wolfsburg över 1.5 mål

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Wolfsburg löste spelet senaste gången lagen möttes.

  • Senaste gången lagen möttes blev det hela 5-2 till Wolfsburg.

  • Wolfsburg löser spelet i två raka bortamatcher mot Düsseldorf.

  • Wolfsburg löser spelet i två av sina tre ligamatcher den här säsongen.

  • Düsseldorf släpper in två mål eller fler i två av sina tre ligamatcher den här säsongen.

Högst odds hittade jag 12/9 kl 10:00 hos Bet365 som ger 1.90. Min investering i detta spel blir 1/5 units!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.