west brom +0,5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 11/9 kl 20.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • West Brom förlorade endast sju av 46 matcher i Championship förra säsongen

  • Leicester var en stor besvikelse i slutet av säsongen efter en riktigt imponerande första halva

  • Leicester kommer med betydande skadebekymmer till matchen, framförallt i defensiven

  • Leicester har inte vunnit en enda öppningsmatch i Premier League på fyra säsonger

Inleder med poäng!

West Brom har tagit sig tillbaka till Premier League efter två säsonger i Championship. Man är visserligen tippade att flyttas ned direkt igen, men så brukar det se ut för nykomlingarna i en så tuff liga som engelska högstadivisionen. Jag tycker West Brom har ett intressant lag och man gjorde en väldigt stabil säsong senast så det ska bli väldigt intressant att se hur man lyckas i finrummet. Tuff match väntar direkt i första omgången, men här ser jag chanserna för poäng som goda.

Trots att man spelar hela 46 matcher i Championship förlorade West Brom endast sju matcher förra säsongen. Ett ruskigt starkt facit och ett kvitto på att man är väldigt svårslagna. Inte minst med tanke på hur oförutsägbar och jämn serie Championship faktiskt är. Man bevisade helt klart att man är tillräckligt bra för Premier League och man kan enkelt ställa till det rejält för lag som Leicester.

Blir ingen CL för Rodgers och hans Leicester

Leicester var säsongens utropstecken förra säsongen då man under stora delar av första halvan låg parkerade på en andraplats i Premier League. Jamie Vardy öste in mål och Rodgers lag fungerade utmärkt ur alla perspektiv. Men sedan hände något och när säsongen avslutades hade Leicester inte ens en CL-plats längre. Man var ett helt annat lag den andra halvan av säsongen och radade upp poängtapp efter poängtapp. Till slut blev det en femteplats för rävarna, en placering som såklart är imponerande den med, men att döma av hur man avslutade säsongen bådar det inte gott inför kommande upplaga.

Addera därtill att Leicester kommer med en hel del skadebekymmer till mötet, framförallt i defensiven. James Maddison kan även han komma att missa matchen. Positiva nyheter är att Vardy är frisk och redo för spel, men frågan är bara om skadorna inte är för många. Man ställs mot ett starkt, svårbesegrat lag här och faktum är att Leicester inte vunnit en enda öppningsmatch i Premier League de fyra senaste säsongerna.

Leicester går in som favoriter, vilket man helt klart ska. Jag tycker dock oddset på dubbelchansen är för högt, här finns spelvärde. West Brom +0,5 mål klickas, ett spel som innebär samma sak som 1X men som ger ett högre odds.

Speltips.se ger tipset:

west brom +0,5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 11/9 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.