Match: Botafogo-Internacional (Brasilien Serie A) | Speltips: Över 1,5 | Odds: 1,45 | Spelstopp: 02:45 | Spelbolag: CherryCasino

Jag siktar på en fin dubbel inatt och har hittat ett mycket intressant spel i brasilianska Serie A, i mötet mellan Botafogo och Internacional, ett möte som genom åren bjudit på en hel målrika matcher. Inget undantag här hoppas vi på.

Lagens fem senaste möten talar sitt tydliga språk, eller vad sägs om följande resultat: 3-2, 0-2, 2-2, 1-2, 3-3. Hela 20 mål har vi bjudits på i de fem senaste mötena lagen emellan och jag blev väldigt överraskad när jag såg oddset på överspelet, över 2,5 låg på hela 2,35 vilket är ett kraftigt överodds, visst köper jag att lagen inte bjudit på allt för många målrika matcher under säsongen, men det finns tydliga indikationer på att det ofta bjuds på målkalas när dessa två lag drabbar samman. Värt att tillägga – Internacional befinner sig för tillfället på nedflyttningsplats, med en poäng upp till säker mark med en match mindre spelad. Räknar med ett heltaggat bortalag som absolut kommer bjuda upp till kamp.

Jag väljer det säkrare alternativet och testar över 1,5 mål till sjukt spelvärda 1,45, denna måste bara sitta med tanke på hur statistiken ser ut mellan dessa två lag. Ska vi säga 1-1/1-2? Lycka till vid rygg!