Match: Brynäs-Leksand | (SHL) | Speltips: Brynäs -1,5 | Odds: 1,60 | Spelstopp: 18:59 | Spelbolag: CherryCasino

Dagens andra speltips blir även det på SHL då det är väldigt lite intressanta fotbollsmatcher som spelas idag. Jag har valt en match där ett starkt hemmalag möter ett uselt lag i form av Leksand som inte har haft så mycket att sätta emot hittills.

Leksand har haft det otroligt tungt inledningsvis och har hittills endast tagit två poäng på sina 7 matcher, ett tragiskt dåligt facit. Laget var grymt starka förra säsongen men man har valt att INTE förstärka truppen mycket alls inför säsongen och det sätter tydligt sina spår ser man nu. Truppen är inte gjord för SHL och som någon expert uttalade sig “Flera spelare i Leksand hade aldrig fått spela i SHL under deras karriär om inte det vore för att laget gick upp”, vilket mycket väl kan stämma. Försvaret läcker rejält och trots att man fått se en del ljusglimtar innemellan såsom det oavgjorda resultatet borta mot Linköping så är det inte tillräckligt.

Leksand är på tok för dålig och har förlorat 5 av sina 7 SHL matcher med fler än ett mål, därför testar jag Brynäs -1,5 till 1,60x pengarna. Brynäs har två raka segrar och har spelat helt okej inledningsvis trots att poängen inte alltid kommit men på hemmaplan mot Leksand så ska man bara lösa uppgiften utan större problem.