Match: Everton-Arsenal | (Premier League) | Speltips: BLGM + Arsenal vinner | Odds: 3,60 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: Coolbet

Ikväll testas en liten specialare som vi får ett rätt fint odds på!

Hemmalaget Everton öppnade säsongen rätt så bra och såg stundtals riktigt starka ut, därefter har det dock gått utför. På de 11 senaste matcherna har man endast tagit 1 seger och man halkar allt längre ner i tabellen men än finns topp 5 inom räckhåll. Frågan är, när kommer vändningen? För någon gång lär den ju komma men frågan är om den kommer mot Arsenal? Jag hoppas inte det iallafall.

Arsenal går som tåget i ligan och vid vinst ikväll så tar man serieledningen framför Chelsea, dock med en match mer spelad. Det som är intressant är att man otroligt ofta har vunnit men samtidigt släppt in ett eller två mål, det har faktiskt hänt 8 gånger såhär långt.

Jag testar en liten specialare här i form av BLGM + Arsenal vinner till 3,60x pengarna hos Coolbet. Det känns som en typisk sådan match då Everton kan vara farliga framåt men har samtidigt ingen chans mot en vinstmaskin som Arsenal faktiskt är just nu. Arsenal gör i de allra flesta matcher 2-3 mål, något jag hoppas och tror men att Everton löser en balja är också högst troligt. Främst då man måste satsa framåt då det börjar bli vinna eller försvinna för laget då man snart befinner sig i bottenskiktet av tabellen om man inte börjar ta poäng. Enda nackdelen med spelet som jag känner är att Everton kan gå in utan press, man är ett rätt bra lag i grunden och hittar man rätt så kan det bli riktigt farligt. Men helt klart värt en chansning!


Alla nya spelare får även 100% upp till 1000 kr i bonus hos Coolbet