Match: Häcken BK – Cork City (Europa League) | Speltips: Häcken Halvtid | Odds: 2,05 | Spelstopp: 18:59 | Spelbolag: Bethard

Då var det dags för Europa League kval igen där jag tror mig ha hittat en riktig godbit. Häcken är ett väldigt starkt hemmalag som säkerligen mer än gärna vinner idag.

Jag var på plats på Bravida Arena i lördags när Häcken slog Hammarby. Det var ett kvickt och samspelt Häcken som tog sig igenom matchen på ett grymt snyggt sätt. Får vi se ett lika bra Häcken idag?

Efter att ha öppnat Allsvenskan på ett fruktansvärt sätt sä är man nu på banan igen. Man har tagit hem cupen och poängen har trillat in ett ett, hade man startat serien på samma sätt hade man troligtvis haft ledningen nu.
Som jag skrev så är hemmafördelen något som talar för Häcken ikväll, man är väldigt starka på Bravida och har vunnit hela 15 av de senaste 20 matcherna.

Cork City är å andra sidan ett topplag i Irländska ligan, snäppet bakom serieledande Dundalk i skrivande stund. Men trots den placeringen, hur bra är laget egentligen? Såvitt jag vet har inte Irländska ligan haft eller är av någon bra nivå.

Jag spelar att Häcken ska vinna första halvlek till 2,05 hos Bethard. Om Häcken spelar som man brukar på hemmaplan så är det inte många lag på liknande nivå som rår på dem. Jag tror man kör full rulle från start och minst 1-0 får vi se i halvtid!