Match: Gefle-Norrköping (Allsvenskan) | Speltips: Norrköping| Odds: 1,62 | Spelstopp: 16:00 | Spelbolag: Bethard

Idag spelar slagpåsen Gefle hemma mot serietvåan Norrköping och det är inget snack om hur detta kommer sluta. Nu kör vi!

Här tycker jag inte det behövs en särskilt lång motivering egentligen, det är bara att plocka det fina oddset och köra. Norrköping går trots att man inte har kvar sin före detta skyttekung Kujovic som tåget i Allsvenskan och ligger jagande bakom serieledarna Malmö. Idag möter man bottenlaget Gefle på bortaplan som hittills endast klarat av att ta 11 poäng på sina 18 matcher. Formen ser som alltid halvdålig ut men oavsett form så ska man inte kunna utmana Norrköping. Detta lag kommer i bagaget fem raka segrar och då har man bl.a mött Örebro, Häcken och Rosenborg.

Jag plockar raka tvåan alla dagar i veckan, det ska vara klasskillnad här och framförallt när det är ett högst motiverat Norrköping som inte längre behöver fokusera på Europaspelet. Gefle får nog se sig slagna om dom inte överraskar rejält, samtidigt måste då Norrköping vara riktigt dåliga. Jag stoppar in en bra slant här och hoppas på att det blir en bra dag!