Match: Ljungskile-Sirius (Superettan) | Speltips: Sirius över 1,5 mål| Odds: 1,95 | Spelstopp: 15:59 | Spelbolag: Bethard

Skönt att vara tillbaka på vinnarspåret, 2 av 2 rekar satt igår och idag ska vi jobba in ytterligare ett par. Häng på!

Hemmalaget Ljungskile går otroligt tungt i Superettan, kanske är den stora tiden för det lilla samhället snart över? Det har visserligen hänt förr att man trillat ner för att sedan tagit sig upp igen men det är väldigt svårt, titta bara på Landskrona, GAIS, Trelleborg med flera. Nu ligger Ljungskile på nedflyttningsplats, tre poäng upp till säker mark, inte ett helt omöjligt uppdrag men formen ser inte bra ut. Tre raka förluster numera och med målskillnaden 7-4, då har man iförsig mött bra lag men trenden har varit ihängande säsongen igenom. Dock har man fått in ett par nya spelare nyligen, vet dock ej om dom är spelklara redan men vad jag vet ska det inte vara några spelare med några större meriter. Nä, detta blir svårt.

Sirius däremot går som tåget i Superettan och leder numera serien med två poäng ner till Halmstad på 38 poäng. Det lär troligtvis krävas en seger ikväll för att hålla Halmstad bakom sig vilket bör innebära att det är ett riktigt laddat Sirius som tar sig till Ljungskile idag. Då man aldrig vet riktigt vart Ljungskile står så väljer jag att spela Sirius över 1,5 mål. Man gör väldigt ofta just över 1,5 mål i matcherna, under de senaste 13 matcherna har man i 10 av dessa gjort över 1,5 mål. Lägg därtill att man nu möter ett bottenlag i kris samtidigt som man själv jagar en plats till Allsvenskan. Förutom denna statistiken så brukar det alltid bli målglada matcher mellan dessa lag, 3-1, 3-3, 4-3 och 2-2 lyder resultaten för de senaste fyra matcherna man mött varandra. Vi testar!