Match: PSG-Arsenal (Champions League) | Speltips: X2 | Odds: 1,95 | Spelstopp: 20:44 | Spelbolag: LeoVegas

Äntligen börjar världens mäktigaste turnering Champions League igen och den startar med ett riktigt stormöte i form av PSG-Arsenal. PSG har sett svajiga ut på slutet och jag tycker 4,5x pengarna på Arsenal är på tok för högt.

Hemmalaget PSG har inlett ligan på ett riktigt svajigt sätt två vinster mot bottenlagen Metz och Bastia, varav den sistnämnda matchen avgjordes i slutet. Efter de två inledande vinsterna så har man hunnit med att förlora mot Monaco och spelat oavgjort mot Saint Etienne. Med andra ord verkligen en riktigt dålig start då man egentligen ska köra över de övriga lagen i ligan med tanke på vilket lag man ställer upp med. Det märks däremot tydligt att man saknar Zlatan extremt mycket, det finns inte längre någon som kan avgöra de jämna matcherna på egen hand. Redan under förra säsongen när Zlatan var skadad så blev det ofta poängtapp trots att man mötte ett mycket sämre lag som egentligen inte ska ha någon chans att utmana laget. Med tanke på lagets dåliga start och att man tappat sin viktiga Zlatan inför säsongen så tror jag det blir extremt tufft att ta en vinst i första Champions League matchen för året.

Arsenal har precis som PSG nyligen startat sin liga och inledningen har sett förhållandevis okej ut med tanke på de lagen man mött. Första matchen slutade med en 3-4 förlust mot Liverpool, trots att man var laget som tog ledningen rätt tidigt i matchen. I andra matchen så spelade man oavgjort mot de regerande mästarna Leicester och efter det har man tagit två stabila segrar mot både Watford samt Southampton. Truppen ser som alltid stark ut med spelare som Özil, Walcott, Cazorla, Mustafi och Koscielny m.fl. Även skadeläget i truppen ser bra ut och de flesta ser ut att komma till start jämfört med den senaste startelvan i Premier League.

Vi får alltså 1,95x pengarna hos LeoVegas på X2 trots att allt talar emot PSG med tappet av Zlatan och hur man inlett säsongen. Arsenal har en stark trupp och har inte imponerat i Premier League hittills men har ändå spelat jämnt/stabilt i alla matcher hittills. Jag testar spelet och lägger en hög insats då jag tycker oddset inte alls speglar hur det egentligen ser ut, utan Zlatan är PSG inte mycket framåt.