Match: Brighton-Huddersfield (Championship) | Speltips: X2 | Odds: 1,93 | Spelstopp: 20:44 | Spelbolag: LeoVegas

Ännu en gång så har jag hittat ett överdrivet högt odds på ett bortaplan, trots att det egentligen är bortalaget som ska ha favoritskapet då man leder serien efter 6 omgångar.

Hemmalaget Huddersfield ser denna säsongen väldigt starka ut och har hittills inte förlorat någon av ligamatcherna, ändå har man mött bra lag. Det har blivit totalt 5 segrar och en oavgjord, då har man bl.a. slagit lag som Barnsley, Leeds, Newcastle och Wolves. Två av dessa lagen är de som ligger tvåa och trea i ligan och de övriga ligger även dom relativt bra till. Även under försäsongen har man presterat bra med många segrar och framförallt få förluster. Det känns som att klubben äntligen har något på gång efter några år av få framgånger och desto fler nederlag.

Hemmalaget Brighton har startat sin säsong på ett lite sämre vis, efter 6 spelade matcher har man tagit 8 poäng, alltså exakt hälften jämfört med sina motståndare. Säsongen startade bra med att gå obesegrade genom 4 raka matcher men då mötte man samtidigt lagen som ligger i den nedre halvan av tabellen i nuläget. Under de två senaste matcherna har man inte fått det att stämma alls, 2 stycken 2-0 förluster och alltså 0 mål framåt. En hemmatch mot Brentford är en match man bör ta poäng i men det blev alltså istället en solklar förlust och inte ett enda gjort mål. Jag tror inte man kan klara av att vinna mot ett urstarkt Huddersfield samtidigt som man själva presterat väldigt dåligt det senaste.

I mina ögon är 4,5x pengarna i skrivande stund ett helt obeskrivligt bra odds på raka tvåan, men för att istället vara på den säkra sidan så garderar jag upp mig med X2. Hos LeoVegas får vi hela 1,93x pengarna på X2 och det kommer jag testa alla dagar i veckan, dessutom kommer jag lägga en rejäl slant på spelet. Ett Huddersfield som gått obesegrade genom serien hittills möter ett Brighton med två raka förluster, då ska man åtminstone ta ett poäng.