Match: Wolves-Barnsley (Championship) | Speltips: Över 2,5 mål | Odds: 1,85 | Spelstopp: 20:44 | Spelbolag: LeoVegas

Dagens tredje speltips för min del blir även det på Championship då det finns mycket intressant att ta del av här. Ligan är väldigt öppen och oftast slutar matcherna med en hel del mål från båda lagen.

Hemmalaget Wolves kunde ha fått en bättre start på ligan, efter 6 spelade omgångar har man knipit 9 poäng vilket absolut inte är en katastrof men laget bör kunna vinna mer. Framförallt är problemet att man spelat tre oavgjorda matcher på ynka totalt 6 spelade, alltså 50% vilket inte håller om man ska befinna sig på den övre halvan av tabellen. Vinsterna har kommit mot Reading och Birmingham som faktiskt är två lag som håller rätt bra nivå. Motståndet blir dock desto tuffare ikväll när man ligatvåan Barnsley men man bör ändå kunna utmana i mina ögon.

Wolves motståndare Barnsley har inlett ligan starkt med 4 segrar och två förluster men förlusterna har kommit mot två riktigt bra lag så de bör vi inte lägga allt för stor vikt vid. Det som däremot är högst intressant är deras målskillnad på 17-10 på dessa få spelade matcher. Resultaten kan ni se nedan, 7 matcher varav 6 av dessa har slutat med över 2,5 mål.

Barnsley-Preston: 2-1
Barnsley-Rotherdam: 4-0
Barnsley-Huddersfield: 1-2
Barnsley-QPR-3-2
Barnsley-Derby: 2-0
Barnsley-Northampton: 1-2 (cupmatch)
Barnsley-Ipswich: 2-4

Det är två relativt jämna lag som möts och med tanke på Wolves hemmafördel så tror jag man löser minst ett mål. Barnsley lär även dem göra mål och frågan är om det inte blir 2 eller 3 stycken.. I de flesta matcherna har man iallfall mäktat med minst 2 mål och jag ser ingen anledning till varför det inte skulle kunna bli på samma sätt ikväll. Jag lägger över 2,5 mål till 1,85x pengarna hos LeoVegas!