SPELTIPS 14/1 inför Liverpool - Manchester City: Dubbelchansen synas på Anfield - Speltips.se

SPELTIPS 14/1 inför Liverpool – Manchester City: Dubbelchansen synas på Anfield

///SPELTIPS 14/1 inför Liverpool – Manchester City: Dubbelchansen synas på Anfield

SPELTIPS 14/1 inför Liverpool – Manchester City: Dubbelchansen synas på Anfield

Match: Liverpool – Manchester City (Premier League) | Speltips: Liverpool eller oavgjort| Odds: @1.62 | Units:1/5 | Spelbolag: Unibet | Spelstopp: 17:00

Stormöte i Premier League – jag synar dubbelchansen på hemmalaget.

Svårslagna på Anfield

Äntligen dags för stormöte i Premier League – kan det bli bättre? Under söndagskvällen tar Liverpool emot suveränerna Manchester City hemma på Anfield. Hemma på Anfield är man ruggigt starka och jag måste syna dubbelchansen på hemmalaget. Faktum är att man inte torskat någon av sina senaste 18 hemmamatcher, dessutom har man vunnit tre hemmamatcher i rad.

Manchester City är inte Leicester eller Everton, jag vet. Men den här säsongen har Liverpool bara släppt in fyra mål på hemmaplan, samtidigt som man gjort 21 framåt. Då har man ändå mött en hel del topplag. Den här säsongen har man vunnit sex, spelat oavgjort i fem och förlorat noll på hemmaplan. Fortsätter man på den inslagna vägen? Mycket talar för det, och dessutom är lagets skyttekung, Mohammed Salah, tillbaka i spel efter skada. Ett mycket positivt besked för Klopp & hans mannar.

Historiskt har det sett bra ut mot City på hemmaplan, man har vunnit två av tre matcher på hemmaplan mot Manchester City och att man löser minst ett kryss i kvällens match hittas till fina 1.62 i odds.

Svår uppgift för Pep

Manchester City är fortsatt obesegrade i ligan. Man måste ändå säga att det är oerhört imponerande det Pep har gjort med det här laget från dag ett på jobbet. 20 vinster, två oavgjorda på 22 matcher, ja det går ju inte att säga något annat än att det är helt otroliga siffror. Nästan lite tråkigt överlägset. Men men, nu ska vi inte hylla City upp till skyarna.

Under söndagskvällen väntar en oerhört tuff uppgift mot Liverpool. Man åker inte och snor poäng på Anfield hur som helst, och jag är helt övertygad om att City kommer att få kämpa för att få med sig någon poäng hem. Är det någon gång Manchester City ska förlora så är det väl nu? Anfield, fullt av kokande supportrar, mot ett offensivt Liverpool, det kan sluta hur som helst.

Jesus, Kompany och Mendy borta på grund av skador är förstås tunga avbräck för Pep. Framförallt de två första som är ordinarie nyckelspelare. I övrigt ställer man upp med ordinarie lag. Utan tvekan finner jag bra värde i dubbelchansen på hemmalaget och jag måste syna den. 1/5 unit investeras. Ska vi säga 2-2 efter full tid och att spelet rättas grönt?

Speltips: Liverpool 1X

Mitt speltips blir idag att Liverpool vinner eller spelar oavgjort. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Liverpool har inte förlorat på 18 raka hemmamatcher

  • Liverpool har bara släppt in fyra mål på hemmaplan den här säsongen

  • Liverpool kommer gå för segern – vilket andra lag kanske inte gjort mot City

  • Mohammed Salah är tillbaka för Liverpool efter skada

  • 2 av de senaste 3 matcherna mot City på Anfield har slutat i Liverpoolseger

Högst odds hittar jag hos Unibet som ger fina 1.62 för dubbelchansen. Jag väljer att lägga 1/5 Units!

Rygga till 1.62 hos Unibet
Skrivet av |2018-01-13T22:40:55+00:0013 januari, 2018|Fotboll, Premier League|0 kommentarer
Social Media & Content Manager här på Speltips.se. Följer nästintill all sport dagligen men i synnerhet Ishockey, fotboll och innebandy. Spelar mycket på NHL, SHL, Svensk innebandy samt Europeisk toppfotboll.

Lämna gärna en kommentar