Speltips:

Jag väljer att spela på under 3.5 mål. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Spela här på:

Under 3.5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/1 kl 10.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet har suttit i 10 av de 12 senaste för Napoli.

  • Napoli har inte gjort fler än 1 mål i 10 av de 12 senaste matcherna.

  • Spelet har suttit i sex av de nio senaste för Perugia.

  • Napoli har enbart vunnit 2 av de 14 senaste matcherna.

  • Perugia her enbart släppt in fler än 2 mål i 1 av de 14 senaste.

Formsvagt Napoli

Napoli fortsätter att ha det tuffa även under Gennaro Gattusos styre, laget huserar i skrivande stund på en 11:e plats i Serie A. Redan efter 18 omgångar har ledande Juventus dubbelt så mycket poäng som de ljusblåa. Ett oerhört bakåtsteg ifrån föregående säsong när man långt om länge höll jämn takt med Juventus och lyckades ro åt sig en andraplats i ligan. Trots en svagare instats i den inhemska ligan var det ett Napoli som presterade fina resultat ute i Europa och med sin andraplats i gruppen nu är vidare i Champions League-slutspelet. En resa som däremot får höga odds på sig för att fortsätta när Barcelona står vägen för en kvartsfinal.

Nu står Perugia på andra sidan och en 8-delsfinal i Coppa Italia ska spelas, en match som Napoli bara ska vinna och fortsätta avancera sig framåt i turneringen. Ett däremot formsvagt Napoli löser inte uppgiften med flera bollar. Mitt spel på matchen blir därmed underspelet på linan 3.5 mål. Ett spel som suttit i 10 av de 12 senaste matcherna där Napoli enbart lyckats få med sig fler än 1 mål i 2 av alla dessa 12. Den enda spelaren som är i någon slags form är polacken Milik fem mål på lika många matcher annars är det ett Napoli som blöder mer än de presterar.

Smått uträknade på förhand

Det är inte många som ser Perugias chanser som stora i denna 8-delsfinal, Serie B-laget har inte heller någon bländande första del av säsongen i ryggen. Perugia hittar vi på en 8:e plats i tabellen med poängintag på 27, upp till serieledarna Benevento är det precis som för Napoli en kraftig uppförsbacke. Benevento har ett försprång på 19 poäng till Perugia efter 19 spelade omgångar.

Perugia har redan fått smaka på Coppa Italia med 16-delsfinalen emot Sassuolo där man lyckades besegra Serie A-laget efter en dröminledning på matchen med 0-2 redan efter 17 minuter. Sassuolo försökte kom tillbaka in i matchen men Perugia höll emot väl och lyckades ta sig vidare med slutresultatet 1-2. Nu går man som sagt upp mot ett formsvagt Napoli och kommer inte ha stora chanser för avancemang men siffrorna kommer hållas nere i matchen.

Speltips.se ger tipset:

Under 3.5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/9 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.