Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Sassuolo var obesegrade i deras åtta inledande ligamatcher den här säsongen.

  • Sassuolo har vunnit tre av deras fyra senaste inbördes möten mot SPAL.

  • Sassuolo hänger på i toppen av Serie A. Förra säsongen åkte SPAL ur Serie A med hela 19 upp till den säkra marken.

  • SPAL har förlorat två av deras tre senaste ligamatcher.

  • Tre av SPAL:s fyra ligaförluster har tillkommit på resande fot.

Hemmalaget är favoriter

Åttondelsfinalerna av Coppa Italia fortsätter under torsdagen. Undertecknad riktar in sig på mötet mellan Sassuolo och SPAL som äger rum i staden Reggio Emilia. I detta slutspelet är det enbart en match som gäller under åttondelsfinalen, vilket betyder att ett av lagen avancerar vidare redan under torsdagskvällen.

Sassuolo är givetvis favoriter till att avancera vidare i cupen. Hemmalaget befinner sig en serie högre än gästerna och har dessutom presterat bra i Serie A under den här säsongen. Sassuolo hittas på en sjundeplats i tabellen med en imponerande skörd på 29 ligapoäng. Laget var obesegrade i de åtta inledande omgångarna och besegrade bland annat Napoli med 0-2.  Sassuolo besitter en relativt underskattat spelartrupp med väldigt mycket kreativitet i offensiven.

Huserar i Serie B

SPAL tog sig upp i Serie A inför säsongen 2017/2018. Klubben lyckades klamra sig fast i den italienska högstaligan i tre säsonger, men ifjol var SPAL inte tillräckligt bra för att säkra kontraktet. Klubben åkte istället ur med dunder och brak när de hamnade sist i tabellen med hela 19 poäng upp till den säkra marken.

Men sedan nedflyttningen har SPAL gått bra i den italienska andraligan, vid namn Serie B. Efter 17 spelade omgångar hittas laget på en femteplats med 29 inspelade poäng. Ifall de fortsätter såhär ser en kvalplats till Serie A ut att vara fullt möjlig. Men år 2020 avslutades svagt med två raka förluster i ligaspelet för SPAL. Nu ställs de mot ett Sassuolo och vi anser forfarande att Serie A-kostymen är för stor för SPAL. Men gästerna kommer till matchen betydligt mer utvilade, därmed väljer vi bara att syna den raka etta med en unit!

Speltips.se ger tipset:

Sassuolo vinner hos betsafe

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/1 kl 15.35

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.