Speltips:

Jag väljer att spela på att Watford vinner matchen. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Watford vinner hos Betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/1 kl 13.40

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Watford har vunnit hela fyra av deras sex senaste matcher.

  • Tranmere Rovers har gått vinstlösa i deras sex senaste matcher.

  • Watford kommer senast ifrån en stark 3-0 seger över Bournemouth.

  • Det råder klasskillnad mellan dessa två lagen. Watford är på uppgång i Premier League medan Tranmere hittas i botten av League One.

  • Watford ledde med 3-0 i första mötet mot Tranmere Rovers. Spelarna drog sedan ner på tempot vilket resulterade i att League One-klubben gjorde en magisk upphämtning till 3-3.

Nykomling i League One

Då är det återigen dags för det engelska cupspelet och närmare bestämt FA-cupen. Under tisdagskvällen spelas returmötet i de matcherna som slutade med oavgjorda resultat. Cupen är fortfarande i ett tidigt skede vilket betyder att nivåskillnaden är fortfarande väldigt markant. Vi riktar blickarna mot Prenton Park där League One-klubben Tranmere Rovers tar emot välkända Watford.

Tranmere Rovers spelar till vardags i den engelska tredjedivisionen. De flyttades upp i League One nyligen efter en stark säsong i ligan under, Tranmere lyckades knipa en av uppflyttningsplatserna genom ett nervkittlande kvalspel. Nykomlingen har däremot ganska tufft i den nya ligan, efter 24 spelade matcher hittas klubben i den förödande bottenstriden. De har förlorat hälften av alla deras ligamatcher den här säsongen. Nu väntar ett tufft cupmöte mot Watford där undertecknad tror att spelarkvaliteten kommer tala för sig själv. Tranmere har gått vinstlösa i deras sex senaste matcher och det har varit mot betydligt svagare motstånd.

Pearson tagit laget med storm

Gästande Watford kommer till tisdagen som självklara favoriter. Laget kan dock inte vara helt nöjda med den positionen de satt sig själva i. Runda tre i FA-cupen kräver egentligen endast en match ifall något av lagen vinner, Watford ledde med bekväma 3-0 i första mötet mot Tranmere Rovers. Watford-spelarna skiftade därmed ner i tempo vilket väckte matchen till liv igen. League One-klubben stod för en magisk upphämtning när de gjorde tre mål i andra halvlek. Resultatet betydde alltså att ett returmöte var ett faktum, därmed blev Watfords spelschema betydligt mer hektiskt än vad de önskat sig.

Sedan engelsmannen Nigel Pearson tog över rodret har gästerna steppat upp rejält. Watford ser ut som ett helt nytt lag jämfört med i inledningen av säsongen. Spelare som Ismaila Sarr, Doucouré och Deulofeu har visat sig ha en väldigt hög högsta nivå. Gästerna har flertalet spelare på skadelistan vilket gör att Pearson blir begränsad när det kommer till rotation i startelvan. Vi tror mycket väl att några som startade i helgens möte mot Bournemouth kommer även starta tisdagens match. Men trots en rotation anser vi att det råder klasskillnad mellan dessa två lagen. Undertecknad tror att Watford sätter spiken i kistan och avancerar vidare till nästa omgång i FA-cupen.

Speltips.se ger tipset:

Watford vinner hos Betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/1 kl 13.40

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.