Belgien gör mål i båda halvlekarna hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 12/10 kl 16.40

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Belgien vann deras senaste inbördes möte med 5-1.

  • Belgien behöver en trepoängare för att försöka gå om England som leder gruppen just nu.

  • Island har tre raka förluster i Nations League.

  • Island släppte in mål i båda halvlekarna mot både Belgien och Danmark.

  • Det råder en extrem klasskillnad mellan dessa två landslagens spelartrupper.

Formsvagt Island

Många minns det isländska landslaget för deras fina prestationer i EM 2018 och fansen som skapade en otrolig stämning. Folk från hela världen hejade på Island under Europa Mästerskapet, det lilla landet med otroligt små medel visade att motivation kan slå klass. Det var just det som hände i åttondelsfinalen mot England. Med ett kompakt försvarsspel där alla spelare kämpade för varandra lyckades Island slå ut stornationen England ur EM 2018.

Men sedan dess har det gått betydligt tyngre för det isländska fotbollslandslaget. Lars Lagerbäck lämnade tränarposten och in kom istället en annan svensk i form av Erik Hamrén.  Den sistnämnda har inte haft en lika lyckosam tid i Island som sin företrädare. Island befinner sig längst ner i grupp A2 efter tre spelade Nations League-matcher. Det har blivit tre raka förluster med nio insläppta mål totalt. Island har haft stora problem med att hålla tätt bakåt, senaste mötet mot Belgien slutade hela 5-1. Nu ställs de mot Belgien igen och det mesta talar för ytterligare en förlust för Hamrens mannar.

Viktiga poäng på spel

Det är alltså den eviga talangfabriken Belgien som reser till Island inför onsdagens batalj. Som vi tidigare nämnde är det den sista matchen av just detta landslagsuppehållet. Vi tror på en stark avslutning från Belgien som hittas på en andra plats i Nations League-gruppen just nu. Belgien besitter en av världens mest spännande landslagstrupper, mycket tack vare deras extrema bredd.

Det kryllar av talanger i Belgien, något som måste ge förbundskaptenen Roberto Martinez huvudvärk inför varje landslagsuttagning. Belgien hade en lång obesegrad svit som bröts i söndagens match mot England. Belgien var obesegrade i hela 13 landskamper tills engelsmännen besegrade laget med 2-1 efter mål av Rashford och Mount. Vi tror dock att gästerna studsar tillbaka direkt när Island står för motståndet. Belgien är bakom England just nu och därmed är det oerhört viktiga poäng på spel.

Speltips.se ger tipset:

Belgien gör mål i båda halvlekarna hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 12/10 kl 16.40

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.