Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Mallorca kommer med en ruskigt fin dagsform efter att ha besegrat Ponferradina senast med 3-0

  • Girona har tre raka utan vinst

  • Mallorca har endast släppt in två mål sedan säsongsstarten, trots att man spelat hela elva matcher

  • Mallorca har vunnit tre av sina fyra senaste matcher

  • Mallorca är obesegrade i tio raka matcher efter att man förlorade öppningsmatchen mot Rayo

Tuff uppgift väntar!

Girona är absolut ett bra lag som kan komma att nå en väldigt fin slutplacering denna säsongen, men när man ställs mot detta Mallorca måste jag gå emot hemmalaget. Girona har blandat och gett en hel del ända sedan ligastarten, och kommer till mötet med tre raka kryss. Senast 1-1 mot Las Palmas, där Gironas enda målgörare och ordinarie mittback Espinosa blev utvisad i slutskedet av matchen. Tungt avbräck för laget, speciellt med tanke på vilket motstånd som väntar under lördagen.

Mallorca har kryssat en del på sistone dem med, med tre kryss de sex senaste matcherna. Hade därmed absolut inte förvånat om lagen får dela på potten under lördagskvällen, undertecknad backar därmed upp med DNB. Mycket fördel till bortalaget dock, med tanke på hur man levererat de senaste månaderna.

Mallorca är på gång

Mallorca åkte ur La Liga förra säsongen med rätt små marginaler, men från vad vi fått se av Mallorca hittills i andradivisionen så är det i La Liga man hör hemma. Mallorca förlorade visserligen öppningsmatchen mot Rayo Vallecano med 1-0, men sedan dess är lagets facit högst anmärkningsvärt. Tio ligamatcher spelade, ett insläppt mål och obesegrade i samtliga möten. Man har även fått igång målproduktionen efter snåla sådana siffror i början, nu har man åtta gjorda mål på fyra matcher och formstarka anfallare i form av Antonio Sánchez och Daniel Vázquez. Båda anfallarna hamnade i målprotokollet senast när Mallorca besegrade Ponferradina komfortabelt med 3-0, i en match där man såg riktigt bra ut i spelet.

Mallorca kommer alltså formstarkt här, och de siffror man noterats för hittills i ligaspelet går inte att förbise. Här finns det spelvärde i bortalaget, jag klickar tvåan med insatsen tillbaka vid oavgjort.

Speltips.se ger tipset:

mallorca dnb hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 12/11 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.