Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Sveriges sista chans att nå tredjeplatsen. Vinst är ett måste!

  • Sverige tog på sig fyra gula kort mot Portugal i senaste UEFA Nations League-matchen.

  • Det delades ut tre kort när lagen möttes förra gången. Ett för Sverige, nu tror vi på fler när bollen måste till gult.

  • Kroatien är det bättre laget och kommer göra det tufft för Sverige, trots att vårat kära landslag gjorde en fin prestation senast lagen möttes.

  • Sverige noterades för två gula kort i träningslandskampen mot Danmark senast.

Går för sin första seger

Resultatmässigt är det ingen rolig period för det svenska landslaget just nu. Fyra raka förluster i UEFA Nations League samt förlusten mot Danmark i den ytterst ifrågasatta matchen senast. Det går dock att lyfta prestationerna i många av matcherna och visst, hur många hade räknat med vinster mot Kroatien, Portugal och Frankrike liksom? Antagligen maximalt en procent av det svenska folket. Nu väntar nästa tuffa uppgift och det är en uppgift som man är tvungna att vinna om man skall ha någon liten chans på att knipa andraplatsen i gruppen. Tuff utmaning när Kroatien gästar Friends Arena, som man dock gjorde en stark prestation mot senast.

Resultaten måste vara på Sveriges sida om man skall klara av detta, vinst mot Kroatien och man har lika många poäng som motståndarna i gruppen. Men, problemet är bara att Frankrike väntar i nästa match. Vi lägger poängen bakom oss och fokuserar på matchen som väntar istället. Där klickas kortspelet hos vårat svenska landslag, som kommer vara heta på gröten i den här matchen. Två gula åt Sverige är ingen omöjlighet och det är lätt att hamna efter när man möter ett av världens bästa landslag, dessutom måste man åt trepoängaren i den här matchen och jag förväntar mig att det blir en jämn tillställning.

Fullt fokus

Kroatien har anlänt till Stockholm inför mötet med Sverige, man gör det dessutom med sina bästa spelare utvilade. Mot Turkiet senast så vilade man till exempel Luka Modric, som förväntas starta landslagets matcher i UEFA Nations League istället. En av dessa matcher är mot Sverige, där Kroatien kommer matcha det bästa laget för dagen. Jämför man läget Kroatien har och Sverige har, så ligger Kroatien i framkant pga vinsten mot Sverige senast, för det är nämligen deras enda seger. Frankrike och Portugal har varit för tuffa motstånd även för kroaterna.

Visst borde det finnas lite nerver även i Kroatien inför mötet med Sverige, antingen säkrar man en topp 3-placering, eller så har man ställt till det rejält inför sista omgången. Kroatien ställs mot Portugal, medans Sverige då möter Frankrike, där inget av lagen ses som någon favorit direkt. Mot Sverige förväntas man ha övertaget, på det sättet att man har det starkare laget på pappret och spetsen är kraftig. Det blir ingen lätt uppgift för Sverige spelmässigt och inte heller för Kroatien, som lär vara jagade av svenskar konstant i 90+ minuter.

Speltips.se ger tipset:

Över 1.5 kort – Sverige hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/11 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.