Speltips:

Jag väljer att spela på över 2 mål (Asian goal line). Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Spela här på:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 11/12 kl 19.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet har suttit i sju utav Burnleys åtta senaste matcher.

  • Senaste gången spelet förlorades för Newcastle var för åtta omgångar sedan.

  • Newcastle har gjort två mål framåt i tre raka matcher.

  • Burnley har släppt in nio mål på deras två senaste matcher.

  • Newcastle har endast lyckats hålla nollan en gång på deras åtta senaste matcher.

Fullständigt överkörda

Det är minst sagt ett Burnley som måste studsa tillbaka på lördag, förutom tre raka förluster har man på de två senaste matcherna släppt in hela nio stycken mål. Först förlorade Burnley mot Manchester City med 4-1 och närmast blev de vinröda överkörda av Tottenham med 5-0.

Förlustsviten har gjort att Burnley tappat en del mark i tabellen och inför omgången är det endast tre poäng ner till Southhampton på nedflyttningsplats. Innan de tre förlusterna kändes det som att Burnley hade någonting bra på gång och man vann med 3-0 mot både West Ham och Watford.

Att välja ut en vinnare i lördagens match är svårt, vi har ett lag som underpresterat och ett som överpresterat. Undertecknad väljer att istället rikta in sig på ett målspel. Förutom att Burnley i de senaste matcherna släppt in otroligt många mål så har man under säsongen gjort ganska många mål, 21 stycken. Av Burnleys åtta senaste matcher har sju stycken slutat med över 2.5 mål.

Istället för att köra ett klassiskt överspel väljer vi att spela över 2 mål (Asian goal line). Skillnaden på över 2.5 mål och över 2 mål (Asian goal line) är att vi får tillbaka pengarna om det bara blir två mål. Senaste gången som spelet har gått förlorat i en Burnleymatch var för åtta omgångar sedan.

En positiv överraskning

Inför säsongen var det inga många som hade särskilt höga förväntningar på Newcastle. Efter en svag start och endast två poäng fyra omgångar in på säsongen kändes det allt klarare att de svartvita skulle få ett tufft år. Men den klassiska klubben har vaknat till och efter 16 spelade omgångar placerar man sig på en elfte plats. Just nu är man faktiskt endast två poäng bakom Manchester United på Europa League-platsen. Det ska dock nämnas att tabellen än så länge är väldigt jäm och att man på andra hållet endast har sju poäng ner till nedflyttningsplats.

Närmast tog Newcastle sin andra raka seger när man besegrade Southampton på hemmaplan med 2-1. Det var tredje matchen i rad som Newcastle gjort två stycken mål. Om vi kollar på de svartvitas senaste matcher har det blivit en del mål. Hade man spelat över 2 mål (Asian goal line) på deras sju senaste hade man fått vinst fyra gånger och pengarna tillbaka tre gånger.

Speltips.se ger tipset:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 11/12 kl 19.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.